Straf! Betfirst moet in maand tijd bijna €29.000 uitbetalen aan twee combi-winnaars
8 juli 2019 

Straf! Betfirst moet in maand tijd bijna €29.000 uitbetalen aan twee combi-winnaars

Iedereen die geregeld een combinatieweddenschap afsluit, weet dat het niet evident is om een hoge quotering ook daadwerkelijk te verzilveren. Zo nu en dan slaagt er toch een voetbalgokker in zijn op het eerste gezicht weinig waarschijnlijke weddenschap. Dat mocht Betfirst de voorbije maand aan den lijve ondervinden.

De eerste van beide winnaars sloot een 4/5 systeemweddenschap af. Deze bet bestaat uit vijf weddenschappen van vijf tips oftewel vijf 4-tips combi’s. Vier van de vijf voorspellingen moeten correct zijn om geld in het laatje te brengen. Het exacte gewonnen bedrag hangt hierbij af van het aantal correcte tips.

De voetballiefhebber in kwestie koos hier vijf keer voor een Europese handicap. Mét succes, want zijn inzet van €120 zorgde voor een uitbetaling van maar liefst €20.928,01. Well done! 👏

De tweede winnaar zorgde voor een knappe live weddenschap. Hij maakte een combinatie met drie wedstrijden waarin er volgens hem niet meer gescoord zou worden. En zo geschiedde. Zijn inzet van €50 werd daardoor omgetoverd in €7.931,41. Als jij zelf ook een meervoudige weddenschap wil afsluiten, kan je hiervoor terecht bij de legale bookmaker Betfirst.

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down