Straf! Betfirst moet in maand tijd bijna €29.000 uitbetalen aan twee combi-winnaars

Home » Straf! Betfirst moet in maand tijd bijna €29.000 uitbetalen aan twee combi-winnaars

Iedereen die geregeld een combinatieweddenschap afsluit, weet dat het niet evident is om een hoge quotering ook daadwerkelijk te verzilveren. Zo nu en dan slaagt er toch een voetbalgokker in zijn op het eerste gezicht weinig waarschijnlijke weddenschap. Dat mocht Betfirst de voorbije maand aan den lijve ondervinden.

De eerste van beide winnaars sloot een 4/5 systeemweddenschap af. Deze bet bestaat uit vijf weddenschappen van vijf tips oftewel vijf 4-tips combi’s. Vier van de vijf voorspellingen moeten correct zijn om geld in het laatje te brengen. Het exacte gewonnen bedrag hangt hierbij af van het aantal correcte tips.

De voetballiefhebber in kwestie koos hier vijf keer voor een Europese handicap. Mét succes, want zijn inzet van €120 zorgde voor een uitbetaling van maar liefst €20.928,01. Well done! ????

De tweede winnaar zorgde voor een knappe live weddenschap. Hij maakte een combinatie met drie wedstrijden waarin er volgens hem niet meer gescoord zou worden. En zo geschiedde. Zijn inzet van €50 werd daardoor omgetoverd in €7.931,41. Als jij zelf ook een meervoudige weddenschap wil afsluiten, kan je hiervoor terecht bij de legale bookmaker Betfirst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Beste Bookmakers
4,5 rating
De eerste aanbieder van online sportweddenschappen in België. Bekend om haar prachtige website en grote aanbod.
4,0 rating
Dankzij Bet777 kan je door middel van livestreams gratis kijken naar de Serie A, de Eredivisie, de MLS, Roland Garros, de US Open, de Euroleague en nog zoveel meer!
4,8 rating
Bij Ladbrokes vind je interessante (meervoudige) weddenschappen aan erg voordelige noteringen. Dankzij deze extra boost kan je je winst proberen te maximaliseren.
3,8 rating
Unibet is de meest bekende aanbieder van voetbalweddenschappen in België. Ze nemen ook het voortouw in verantwoord wedden.
Voetbalgok
© Copyright 2021 Voetbalgok | Een website van Marketing10