Betfirst moet ei zo na half miljoen euro uitbetalen, maar komt met de schrik vrij
22 september 2019 
in Nieuws

Betfirst moet ei zo na half miljoen euro uitbetalen, maar komt met de schrik vrij

Afgelopen donderdag stonden een resem Europa League wedstrijden op het programma. Voor een voetbalgokker uit het Brusselse hét signaal om een 18/20 systeemweddenschap in elkaar te knutselen. Op een haar na leverde deze knappe bet de grootste uitbetaling voor Betfirst ooit op. 

Als Wolverhampton donderdag in eigen huis had gewonnen van Braga, was de man op onderstaande foto zomaar even €468.832,37 rijker geworden. Bij Betfirst slaken ze dan ook een diepe zucht van opluchting. De maximum winst bij de bookmaker bedraagt immers €500.000 en een half miljoen euro uitbetalen zou toch een serieuze streep door de rekening geweest zijn.

Door 19 correcte voorspellingen binnen de systeemweddenschap sleepte de Europa League-kenner wel alsnog €52,453.25 in de wacht. Al zal hij toch serieus gevloekt hebben toen Leander Dendoncker & co met het kleinste verschil onderuit gingen.

Eerder deze maand waren er nog drie grote winnaars van combinatie weddenschappen. Zij mogen respectievelijk €22.000, €31.885,30 en €56.246 op de rekening bijschrijven. Als jij zelf ook een combi weddenschap wil afsluiten, kan je hiervoor terecht bij de legale bookmaker Betfirst.

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down