Betfirst moet ei zo na half miljoen euro uitbetalen, maar komt met de schrik vrij

Home » Betfirst moet ei zo na half miljoen euro uitbetalen, maar komt met de schrik vrij

Afgelopen donderdag stonden een resem Europa League wedstrijden op het programma. Voor een voetbalgokker uit het Brusselse hét signaal om een 18/20 systeemweddenschap in elkaar te knutselen. Op een haar na leverde deze knappe bet de grootste uitbetaling voor Betfirst ooit op. 

Als Wolverhampton donderdag in eigen huis had gewonnen van Braga, was de man op onderstaande foto zomaar even €468.832,37 rijker geworden. Bij Betfirst slaken ze dan ook een diepe zucht van opluchting. De maximum winst bij de bookmaker bedraagt immers €500.000 en een half miljoen euro uitbetalen zou toch een serieuze streep door de rekening geweest zijn.

Door 19 correcte voorspellingen binnen de systeemweddenschap sleepte de Europa League-kenner wel alsnog €52,453.25 in de wacht. Al zal hij toch serieus gevloekt hebben toen Leander Dendoncker & co met het kleinste verschil onderuit gingen.

Eerder deze maand waren er nog drie grote winnaars van combinatie weddenschappen. Zij mogen respectievelijk €22.000, €31.885,30 en €56.246 op de rekening bijschrijven. Als jij zelf ook een combi weddenschap wil afsluiten, kan je hiervoor terecht bij de legale bookmaker Betfirst.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Beste Bookmakers
4,5 rating
De eerste aanbieder van online sportweddenschappen in België. Bekend om haar prachtige website en grote aanbod.
4,0 rating
Dankzij Bet777 kan je door middel van livestreams gratis kijken naar de Serie A, de Eredivisie, de MLS, Roland Garros, de US Open, de Euroleague en nog zoveel meer!
4,8 rating
Bij Ladbrokes vind je interessante (meervoudige) weddenschappen aan erg voordelige noteringen. Dankzij deze extra boost kan je je winst proberen te maximaliseren.
3,8 rating
Unibet is de meest bekende aanbieder van voetbalweddenschappen in België. Ze nemen ook het voortouw in verantwoord wedden.
Voetbalgok
© Copyright 2021 Voetbalgok | Een website van Marketing10