Darcis reageert gevat op doodsverwensing van gefrustreerde gokker

Home » Darcis reageert gevat op doodsverwensing van gefrustreerde gokker

Het Wimbledon-avontuur van Steve Darcis is ten einde. De 35-jarige Luikenaar moest in de tweede ronde tegen Roberto Bautista-Agut noodgedwongen opgeven vanwege last aan zijn longen. Hoewel onze landgenoot op dat moment al 3-6, 2-6 en 2-4 in het krijt stond, hadden enkele gokkers allesbehalve begrip voor de opgave van Darcis.

Door een virus op de longen kon Darcis nauwelijks nog recupereren van de lange rally’s. De umpire wist wellicht niet wat er gaande was en dreigde zelfs met een boete omdat de Belgische tennisser enkele keren discreet had gespuwd om slijmen los te maken. Darcis besliste dan ook om forfait te geven in een partij die hij zo goed als zeker toch ging verliezen.

De gokkers die hun pronostiek in het water zagen vallen, waren not amused en uitten hun woede op Twitter. “You are such a joke” en “Asshole, coward, you motherfucker” waren al niet bepaald de vriendelijkste boodschappen, maar ene @ariff_ ging nog een brug verder: “Hope you die soon by coughing, you fuckface”. Darcis reageerde op deze (intussen verwijderde) wansmakelijke doodsverwensing met een hartje: “I think I will, thank you ????”

“Als je verliest, moet je je blijkbaar maar laten beledigen op Instagram, op Twitter of op Facebook“, hekelt Darcis tegenover Sporza. “Het tennismilieu laat toe dat de spelers worden uitgescholden. De tennisautoriteiten laten toe dat er gegokt wordt. Het is dus niet verrassend dat er zo een wangedrag is.”

“Als ik ze nu voor me had, zou ik er misschien op willen slaan, maar niet reageren is het beste. Zij willen gewoon geld verdienen met hun pronostiek en dat pakt dan verkeerd uit. Als men dit verbood, dan zou er geen probleem zijn.” De moeilijkheid hierbij is echter dat een verbod op gokken de illegale bookmakers in de kaart zou spelen. Bij deze aanbieders van sportweddenschappen ben je niet beschermd als speler en kan je in sommige gevallen zelfs fluiten naar je gewonnen centen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Beste Bookmakers
4,5 rating
De eerste aanbieder van online sportweddenschappen in België. Bekend om haar prachtige website en grote aanbod.
4,0 rating
Dankzij Bet777 kan je door middel van livestreams gratis kijken naar de Serie A, de Eredivisie, de MLS, Roland Garros, de US Open, de Euroleague en nog zoveel meer!
4,8 rating
Bij Ladbrokes vind je interessante (meervoudige) weddenschappen aan erg voordelige noteringen. Dankzij deze extra boost kan je je winst proberen te maximaliseren.
3,8 rating
Unibet is de meest bekende aanbieder van voetbalweddenschappen in België. Ze nemen ook het voortouw in verantwoord wedden.
Voetbalgok
© Copyright 2021 Voetbalgok | Een website van Marketing10