arrow_drop_up arrow_drop_down
15 april 2019 
in Bloggen

Matthijs de Ligt zorgt voor een value bet in de Champions League

Dinsdagavond gaat Ajax in Juventus op zoek naar een plek in de halve finale van de Champions League. Na de 1-1 uit de heenmatch is immers alles nog mogelijk in het Allianz Stadium. Wij namen de verschillende weddenschappen rond deze wedstrijd onder de loep en schotelen je een bet met serieus wat value voor.

Matthijs de Ligt is er als centrale verdediger van de Amsterdamse lefgozers niet vies van om zich ook te mengen in het aanvallende spel van Ajax. Met of zonder bal aan de voet rukt hij geregeld hoog op en ook bij stilstaande fases mengt hij zich steevast in de strijd. Tegen Juventus zal dat niet anders zijn, aangezien de ploeg van Erik ten Hag moét scoren en het niet in hun DNA ligt om de bus te parkeren. We verduidelijken dit met behulp van onderstaande statistieken van Whoscored.

Matthijs de Ligt produceert in bijna elke CL-match een doelpoging

In de kolom “Shots” zie je het aantal doelpogingen dat De Ligt ondernam in de voorbije Champions League-matchen. Opvallend daarbij is dat hij in 7 van de 8 wedstrijden minstens één schot liet noteren. Dit komt overeen met 87,5%. Onderstaande odd van 1,85 voor één of meer schoten van De Ligt is dan ook een prima value bet. Het hoeft hier overigens géén schot binnen het kader te zijn en uiteraard is een kopbalpoging ook geldig. Je kan deze weddenschap spelen bij Ladbrokes. Véél succes! ✌

Wedtips Champions League

Reactie plaatsen