Welke trainer vertrekt na Trond Sollied als volgende in de JPL? Krijg tot 31 keer je inzet
arrow_drop_up arrow_drop_down
20 januari 2019 

Welke trainer vertrekt na Trond Sollied als volgende in de JPL? Krijg tot 31 keer je inzet!

Roger Lambrecht, de 87-jarige voorzitter van Lokeren, kan het aanhoudende puntenverlies bij zijn geliefde Sporting Lokeren niet langer aanzien en heeft Trond Sollied ontslagen. De Noor was nog maar drie maanden trainer op Daknam, maar kon net als zijn voorganger Peter Maes niet voor een kentering zorgen. De pijnlijke 4-1-nederlaag op bezoek bij Eupen bleek de druppel. Voor enkele bookmakers hét signaal om een weddenschap aan te bieden rond de frequente trainersontslagen in ons land.

Dat een job als coach van een Belgische eersteklasser weinig werkzekerheid biedt op lange termijn is een understatement. Zo werden er in 2017-2018 in de loop van het seizoen maar liefst 15 trainers de laan uitgestuurd. Enkel Ivan Leko, Laszlo Bölöni, Felice Mazzu en Francky Dury bleven aan boord.

Maar liefst 15 trainers werden ontslagen

Bron: Wikipedia

In de huidige jaargang is het trainerskerkhof iets minder groot, al is Trond Sollied toch ook alweer de zevende ontslagen trainer in de loop van voetbalseizoen 2018-2019.

Sollied is al de zevende trainer die in seizoen 2018-2019 ontslagen wordt

Bron: Wikipedia

In een resultaatgedreven business als het voetbal ligt een ontslag áltijd op de loer, maar bookmaker Unibet houdt er desondanks toch rekening mee dat er geen enkele manager meer zal vertrekken tot en met 1 mei 2019. Als jij er ook zo over denkt, kan je hiermee 2.50 keer je inzet verdienen.

Ivan Leko is volgens de aanbieder van sportweddenschappen de grootste kanshebber om andere oorden te moeten opzoeken. De Kroaat zag zijn contract immers nog altijd niet verlengd worden bij Club Brugge en krijgt een notering van 2.50. Dury (6), Rutten (7), De Boeck (9) en Guyot (9) moeten eveneens uitkijken. Bölöni en Clement presteren daarentegen boven verwachting en zitten het stevigst in het zadel. Een inzet op één van beide heren levert maar liefst 31 keer je inleg op.

Welke trainer moet er na Trond Sollied vertrekken in de Belgische competitie?

Opgelet: afhankelijk van de voetbalactualiteit kunnen bovenstaande noteringen wijzigen. Bovenstaand screenshot is een momentopname. Check voor de laatste noteringen altijd de website van bookmaker Unibet.

Reactie plaatsen