La Liga opgeschrikt door geruchten rond matchfixing

Home » La Liga opgeschrikt door geruchten rond matchfixing

Het Belgische voetbal is al maandenlang in de ban van operatie Propere Handen, het grootschalige onderzoek dat door het federaal parket gevoerd wordt naar witwaspraktijken, omkoping en matchfixing. Intussen heeft ook La Liga zijn operatie Zero. Zo verdenkt de Spaanse politie onder meer Samuel Sáiz van matchfixing, evenals spilfiguur Raúl Bravo.

De Spaanse politie heeft aan Daily Mail bevestigt dat er komende dagen zo’n elf personen gearresteerd zullen worden. Eén van hen is Leeds-speler Sáiz, die momenteel wordt uitgeleend aan Getafe. Een veel opvallendere naam is echter die van Raúl Bravo. De voormalige verdediger voetbalde van 2001 tot 2007 immers bij Real Madrid en werkte vijf jaar later zelfs twaalf wedstrijden af in de Jupiler Pro League bij Beerschot AC.

Voorts zijn er nog geen namen bekendgemaakt van het clubje van elf dat naar verluidt overeenkomsten sloot om minstens drie wedstrijden te vervalsen. De matchen die tot dusver worden onderzocht zijn Real Valladolid – Valencia (0-2) op 18 mei 2019, Huesca – Nastic de Tarragona (0-1) op 27 mei 2018 en een niet nader genoemde match uit de derde klasse.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Beste Bookmakers
4,5 rating
De eerste aanbieder van online sportweddenschappen in België. Bekend om haar prachtige website en grote aanbod.
4,0 rating
Dankzij Bet777 kan je door middel van livestreams gratis kijken naar de Serie A, de Eredivisie, de MLS, Roland Garros, de US Open, de Euroleague en nog zoveel meer!
4,8 rating
Bij Ladbrokes vind je interessante (meervoudige) weddenschappen aan erg voordelige noteringen. Dankzij deze extra boost kan je je winst proberen te maximaliseren.
3,8 rating
Unibet is de meest bekende aanbieder van voetbalweddenschappen in België. Ze nemen ook het voortouw in verantwoord wedden.
Voetbalgok
© Copyright 2021 Voetbalgok | Een website van Marketing10