Ladbrokes profileert zich als Colruyt onder de bookmakers

Home » Ladbrokes profileert zich als Colruyt onder de bookmakers

Er zijn in België een handvol legale bookmakers met een licentie van de Belgische Kansspelcommissie en dat zorgt voor stevige concurrentie op het vlak van noteringen. De ene keer is een quotering bij Ladbrokes het hoogst, de andere keer bij Unibet, dan weer bij Napoleon Games, Betfirst of Bwin… Voor voetbalgokkers is het vermoeiend om altijd op zoek te moeten gaan naar de hoogste odd. Ladbrokes wil daar nu komaf mee maken.

De Belgische tak van Ladbrokes garandeert voortaan de beste pre-match 1×2 noteringen gedurende het volledige seizoen van de Jupiler Pro League. De werkwijze doet ons een beetje denken aan de Rode Telefoon bij Colruyt. De supermarkt pakt namelijk steevast uit met de laagste prijs. Zie je eenzelfde product elders goedkoper geprijsd staan? Dan past Colruyt zijn prijs aan in het voordeel van de klant.

Bij aanbieders van voetbalweddenschappen zijn we uiteraard op zoek naar het meeste waar voor ons geld en dus net de hoogste prijs of quotering. Als je in het vervolg bij een concurrent van Ladbrokes (Unibet, Napoleon Games, Bwin of Betfirst) een hogere Jupiler Pro League odd tegenkomt, kan je dit simpelweg aan Ladbrokes laten weten. De desbetreffende notering zal dan onmiddellijk 0,01 hoger geprijsd worden in vergelijking met de concurrerende bookmaker.

Spelers die elders een hogere quotering gespot hebben op de Jupiler Pro League kunnen contact opnemen met de hotline van Ladbrokes via 080049659 of met de klantenservice door een mail te sturen naar help@ladbrokes.be. Op korte termijn lijkt een klein odd-verschil verwaarloosbaar, maar op lange termijn heeft dit wel degelijk een aanzienlijke impact. Om geen centen te laten liggen raden wij van Voetbalgok dan ook aan om weddenschappen op de Jupiler Pro League bij Ladbrokes af te sluiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Beste Bookmakers
4,5 rating
De eerste aanbieder van online sportweddenschappen in België. Bekend om haar prachtige website en grote aanbod.
4,0 rating
Dankzij Bet777 kan je door middel van livestreams gratis kijken naar de Serie A, de Eredivisie, de MLS, Roland Garros, de US Open, de Euroleague en nog zoveel meer!
4,8 rating
Bij Ladbrokes vind je interessante (meervoudige) weddenschappen aan erg voordelige noteringen. Dankzij deze extra boost kan je je winst proberen te maximaliseren.
3,8 rating
Unibet is de meest bekende aanbieder van voetbalweddenschappen in België. Ze nemen ook het voortouw in verantwoord wedden.
Voetbalgok
© Copyright 2021 Voetbalgok | Een website van Marketing10