Ladbrokes profileert zich als Colruyt onder de bookmakers
3 september 2019 

Ladbrokes profileert zich als Colruyt onder de bookmakers

Er zijn in België een handvol legale bookmakers met een licentie van de Belgische Kansspelcommissie en dat zorgt voor stevige concurrentie op het vlak van noteringen. De ene keer is een quotering bij Ladbrokes het hoogst, de andere keer bij Unibet, dan weer bij Napoleon Games, Betfirst of Bwin… Voor voetbalgokkers is het vermoeiend om altijd op zoek te moeten gaan naar de hoogste odd. Ladbrokes wil daar nu komaf mee maken.

De Belgische tak van Ladbrokes garandeert voortaan de beste pre-match 1×2 noteringen gedurende het volledige seizoen van de Jupiler Pro League. De werkwijze doet ons een beetje denken aan de Rode Telefoon bij Colruyt. De supermarkt pakt namelijk steevast uit met de laagste prijs. Zie je eenzelfde product elders goedkoper geprijsd staan? Dan past Colruyt zijn prijs aan in het voordeel van de klant.

Bij aanbieders van voetbalweddenschappen zijn we uiteraard op zoek naar het meeste waar voor ons geld en dus net de hoogste prijs of quotering. Als je in het vervolg bij een concurrent van Ladbrokes (Unibet, Napoleon Games, Bwin of Betfirst) een hogere Jupiler Pro League odd tegenkomt, kan je dit simpelweg aan Ladbrokes laten weten. De desbetreffende notering zal dan onmiddellijk 0,01 hoger geprijsd worden in vergelijking met de concurrerende bookmaker.

Spelers die elders een hogere quotering gespot hebben op de Jupiler Pro League kunnen contact opnemen met de hotline van Ladbrokes via 080049659 of met de klantenservice door een mail te sturen naar help@ladbrokes.be. Op korte termijn lijkt een klein odd-verschil verwaarloosbaar, maar op lange termijn heeft dit wel degelijk een aanzienlijke impact. Om geen centen te laten liggen raden wij van Voetbalgok dan ook aan om weddenschappen op de Jupiler Pro League bij Ladbrokes af te sluiten.

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down