Ladbrokes pakt uit met welkomstbonus zónder rondspeelvoorwaarden
arrow_drop_up arrow_drop_down
8 maart 2019 

Nieuw: Ladbrokes pakt uit met welkomstbonus zónder rondspeelvoorwaarden

Quasi elke Belgische bookmaker beschikt over een welkomstbonus, maar zo nu en dan wordt deze aangepast. Bij de meeste aanbieders van voetbalweddenschappen krijg je afhankelijk van je stortingsbedrag een bonus en moet je deze x aantal keer rondspelen. Pas als je in die opzet slaagt, kan je de centen van het bonusgeld laten uitbetalen. Bij Ladbrokes gooien ze het deze keer over een andere boeg.

Voortaan krijgen nieuwe klanten bij Ladbrokes een 100% freebet tot een maximum van €200. Opvallend daarbij is dat er géén inzetvoorwaarden en minimumnotering van toepassing zijn. Je moet de freebet met andere woorden niet rondspelen of inzetten op een minimum quotering van bijvoorbeeld 1,50.

Let wel op: de freebet moet in één keer worden ingezet op een notering naar keuze en je hebt hiervoor maximum 7 dagen de tijd. Énkel de winsten van de freebet kan je uitcashen. Het heeft dus weinig zin om je volledige freebet op een heel lage notering van 1,05 in te zetten. In dat geval heb je bij een storting van €100 namelijk maar €5 extra winst dankzij je freebet. Ga je daarentegen voor een notering van 2, dan bedraagt je extra winst bij een correcte weddenschap €100.

De minimum storting voor deze actie is €10 en de maximum storting €200. Alles daartussen is uiteraard ook toegestaan. Het bedrag van je freebet is exact hetgeen je stort: bij een storting van €15 krijg je dus een freebet van €15 en bij een storting van €50 krijg je een freebet van €50. De betaalmethoden Skrill en Neteller zijn tot slot niet geldig voor deze welkomstbonus.

Reactie plaatsen