arrow_drop_up arrow_drop_down
Napoleon Games verrast door kampioenschapsweddenschappen op Genk nú al uit te betalen
28 maart 2019 
in Nieuws

Napoleon Games verrast door kampioenschapsweddenschappen op Genk nú al uit te betalen

KRC Genk begint straks als favoriet aan Play-Off 1, maar heel wat waarnemers twijfelen of de Limburgers hun voorsprong zullen vasthouden. De laatste weken morsten de manschappen van Philippe Clement immers met punten en het is nog maar de vraag hoe het plotse vertrek van draaischijf Alejandro Pozuelo opgevangen zal worden. Het is dan ook verrassend dat Napoleon Games spelers die gewed hadden op een titel voor KRC Genk uitbetaalt nog vóór de Play-Offs van start gaan.

Maar liefst 61 voetballiefhebbers voorspelden een vierde landstitel voor Racing Genk in seizoen 2018-2019. Voor hen beloofden het twee razend spannende maanden te worden, maar daar wil Napoleon Games niet van weten. In totaal wordt er namelijk nu al €8.263 oftewel €135 per speler uitbetaald.

Een opmerkelijke actie, aangezien Club Brugge slechts vier punten achterstand telt op de leider. Bovendien lijkt blauw-zwart met 2 titels in 3 jaar beter gewapend tegen de immense stress die Play-Offs met zich meebrengen. Standard, Anderlecht en Gent hopen stiekem eveneens de hoofdprijs nog te kunnen wegkapen uit de Luminus Arena. Als Genk straks effectief naast de titel grijpt, mogen de reeds uitbetaalde spelers van Napoleon Games hun winst tóch houden.

Had jij niet op Genk ingezet, maar wil je bij deze alsnog je kans wagen op de aanstaande kampioen? Dan is er goed nieuws voor jou, aangezien Napoleon Games via deze link €5.000 aan weddenschappen verdeelt onder iedereen die de juiste nummer 1 weet te voorspellen. Dat is uiteraard een extraatje bovenop je uitbetaling voor het eventueel correct inschatten van de toekomstige kampioen. Onderstaand de quoteringen vooraleer Play-Off 1 van start gaat op vrijdag 29 maart.

Met deze noteringen duikt Napoleon Games de Play-Offs in

Reactie plaatsen