Nederlander ziet €470.000 in rook opgaan in 87ste minuut

Home » Nederlander ziet €470.000 in rook opgaan in 87ste minuut

Een klant van het gokkantoor in Riemst besloot vorige week om zijn vrijdagavond extra spannend te maken. De man in kwestie selecteerde tien wedstrijden waarbij hij telkens zowel de winnaar als meer dan drie doelpunten voorspelde. Met een inzet van €20 kon hij zomaar even €470.200,23 in de wacht slepen. Maar ene Noah Frick dacht daar anders over…

De Nederlandse voetbalgokker beperkte zich niet enkel tot de vaderlandse competitie, maar pronostikeerde ook matchen uit Duitsland, Engeland, Spanje en Zwitserland. Naarmate de wedstrijden het laatste fluitsignaal naderden zag de man – die voorlopig anoniem wenst te blijven – tot zijn grote verbazing alleen maar correct voorspelde tussenstanden.

In minuut 87 liep het echter alsnog mis, toen invaller Noah Frick de 3-3 eindstand op het bord zette in de wedstrijd tussen Grasshoppers Zurich en FC Vaduz. “Dit hebben we nog niet vaak zien gebeuren”, vertelt de uitbater van het Betfirst wedkantoor Bonne Chance aan Het Laatste Nieuws. “Volgende keer beter”, grapt hij. Onderstaand het volledige wedbriefje.

Negen van de tien matchen werden correct voorspeld

One Reply to “Nederlander ziet €470.000 in rook opgaan in 87ste minuut”

  • Jesse Commandeur says:

    Dat is wel echt heel erg balen, hahaha. Altijd die Nederlanders weer 😉 Blijf vooral zo doorgaan met jullie blog en website!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Beste Bookmakers
4,5 rating
De eerste aanbieder van online sportweddenschappen in België. Bekend om haar prachtige website en grote aanbod.
4,0 rating
Dankzij Bet777 kan je door middel van livestreams gratis kijken naar de Serie A, de Eredivisie, de MLS, Roland Garros, de US Open, de Euroleague en nog zoveel meer!
4,8 rating
Bij Ladbrokes vind je interessante (meervoudige) weddenschappen aan erg voordelige noteringen. Dankzij deze extra boost kan je je winst proberen te maximaliseren.
3,8 rating
Unibet is de meest bekende aanbieder van voetbalweddenschappen in België. Ze nemen ook het voortouw in verantwoord wedden.
Voetbalgok
© Copyright 2021 Voetbalgok | Een website van Marketing10