arrow_drop_up arrow_drop_down
Welke spelers versieren deze wintermercato een last-minute transfer? Krijg tot 34 keer je inzet!
28 januari 2019 

Welke spelers versieren deze wintermercato een last-minute transfer? Krijg tot 34 keer je inzet!

Als er wereldwijd één zekerheid is met betrekking tot transfermarkten, dan is het wel dat er tijdens de laatste dagen nog volop deals gesloten worden. Soms probeert een ploeg immers een hele mercato lang een te hoge prijs voor zijn goudhaantje te krijgen, maar hapt er niemand toe. Pas in laatste instantie zal er dan vrede genomen worden met een lager bod. De clubdirecties beseffen uiteraard maar al te goed wanneer de opportuniteiten voor het rapen liggen en spelen daar handig op in met last-minute transfers. En ook in bookmakerland doen ze lustig mee.

Zo zijn er Belgische aanbieders van sportweddenschappen die proberen te voorspellen of speler X al dan niet naar club Y of Z trekt. Ladbrokes heeft noteringen voor de mogelijke toekomstige clubs van Hazard (Chelsea), Fekir (Lyon), Koulibaly (Napoli), Loftus-Cheek (Chelsea), Wilson (Bournemouth), Drinkwater (Chelsea), Hudson-Odoi (Chelsea), Dack (Blackburn Rovers), Adam (Stoke City), Cahill (Chelsea), Shelvey (Newcastle), Özil (Arsenal), Isco (Real Madrid), Costa (Atlético Madrid), Benzema (Real Madrid), Carroll (West Ham) en Bowen (Hull City). Onderstaand een overzicht.

Ruilt Hazard deze winter Chelsea nog in voor Real? Dan krijg je 11 keer je inzet. Gaat hij tegen de verwachting in naar PSG? Dan levert je dat 21 keer je inleg op. De meest aannemelijke transfers zijn echter die van Drinkwater (van Chelsea naar Fenerbahçe voor 1.444 keer je inzet), Hudson-Odoi (van Chelsea naar Bayern München voor 1.50 keer je inzet) en Gary Cahill (van Chelsea naar Fulham voor 1.727 keer je inzet).

Een beetje meer risico nemen met hogere odds is uiteraard ook een optie, maar houd altijd goed de transferdeadline van de desbetreffende competities in je achterhoofd. In Frankrijk en Spanje sluit de wintermercato net zoals in België op 31 januari 23.59 uur. In Italië houden ze er op dezelfde dag mee op, maar wel al om 20 uur. En in Engeland sluit de transfermarkt op 31 januari om 18 uur.

Wintertransfermarkt odds Hazard, Fekir, Koulibaly, Loftus-Cheek, Wilson, Drinkwater, Hudson-Odoi, Dack, Adam, Cahill, Shelvey, Özil, Isco, Costa, Benzema, Carroll en Bowen
Opgelet: afhankelijk van de voetbalactualiteit kunnen bovenstaande noteringen wijzigen. Bovenstaand screenshot is een momentopname. Check voor de laatste noteringen altijd de website van bookmaker Ladbrokes.

Reactie plaatsen