Profvoetballers krijgen bijscholing over gokken

Home » Profvoetballers krijgen bijscholing over gokken

De voorbije jaren waren er verschillende profvoetballers in eerste klasse die in een gokschandaal verzeild geraakten. Denk maar aan onder meer Olivier Deschacht, Tuur Dierckx, Laurent Henkinet, Knowledge Musona, Romain Reynaud en Rudy Riou. De Pro League en de Belgische Kansspelcommissie reageren.

Volgens Het Laatste Nieuws hebben de Pro League en de Kansspelcommissie een protocolakkoord ondertekend omtrent weddenschappen en gokken in het voetbal. In het verleden bleek immers meermaals dat lang niet alle profvoetballers op de hoogte zijn van de regelgeving omtrent voetbalweddenschappen.

Voortaan moeten bijscholingen ervoor zorgen dat profvoetballers beter geïnformeerd zijn over wat er nu wel en niet mag. Daarnaast worden de gevaren van gokken onder de loep genomen. Profs zijn immers een risicogroep vanwege de vele vrijetijdsbesteding waarover ze beschikken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Beste Bookmakers
4,5 rating
De eerste aanbieder van online sportweddenschappen in België. Bekend om haar prachtige website en grote aanbod.
4,0 rating
Dankzij Bet777 kan je door middel van livestreams gratis kijken naar de Serie A, de Eredivisie, de MLS, Roland Garros, de US Open, de Euroleague en nog zoveel meer!
4,8 rating
Bij Ladbrokes vind je interessante (meervoudige) weddenschappen aan erg voordelige noteringen. Dankzij deze extra boost kan je je winst proberen te maximaliseren.
3,8 rating
Unibet is de meest bekende aanbieder van voetbalweddenschappen in België. Ze nemen ook het voortouw in verantwoord wedden.
Voetbalgok
© Copyright 2021 Voetbalgok | Een website van Marketing10