Wed jij het liefst via smartphone? Scoor dan élke week een freebet van €5
arrow_drop_up arrow_drop_down
24 januari 2019 

Wed jij het liefst via je smartphone? Scoor dan élke week een freebet van €5

Tegenwoordig kunnen we ons geen leven meer zonder smartphone voorstellen. Met z’n allen zijn we verslaafd aan sociale media en allerlei andere apps, maar gelukkig zijn er ook voordelen aan je mobiel. Niets is namelijk zo eenvoudig als het afsluiten van een weddenschap via je telefoon. Of je nu thuis in de zetel ligt of ver weg van huis in de supermarkt bent, overal kan je een geniale ingeving omzetten in een winnende weddenschap. Maar daar blijft het niet bij…

Bij bookmaker Bet777 zijn ze namelijk net zo verknocht aan hun smartphone als jou en belonen ze iedereen die toetreedt tot de Mobile Club met een wekelijkse freebet van €5. Je komt hiervoor in aanmerking als je gedurende een week voor minstens €50 aan weddenschappen hebt geplaatst via je mobiel. Op maandag ontvang je vervolgens elke keer je freebet van €5.

Lees alvorens je hiermee aan de slag gaat wel even de algemene voorwaarden van deze promotie na. Zo komen enkel combinatie weddenschappen met een minimum notering van 2,50 in aanmerking om het totaalbedrag van €50 te vervullen. Van zodra je je freebet ontvangen hebt, krijg je twee dagen de kans om deze in te zetten op eender welke sportmarkt met een minimum notering van 1,70 voor een enkelvoudige weddenschap en een minimum notering van 1,50 voor een combi weddenschap. Véél succes!

Hoe kan je meespelen?

(1) Maak een account aan bij Bet777
(2) Meld je hier aan voor de Mobile Club
(3) Krijg elke maandag €5 in de vorm van een freebet

Reactie plaatsen