Klassieker in de JPL: krijg een freebet van €5 bij Standard - Anderlecht
arrow_drop_up arrow_drop_down
29 januari 2019 

Klassieker in de Jupiler Pro League: krijg een freebet van €5 bij Standard - Anderlecht

Dé voetbalklassieker op de Belgische velden is en blijft Standard – Anderlecht. Fred Rutten mag dan wel zijn eerste driepunter bij paars-wit beet hebben, maar op Sclessin belooft het andere koek te worden dan thuis tegen Eupen. De recordkampioen heeft het historisch gezien immers áltijd moeilijk op het veld van de Rouches en komt daar nog eens bij dat de manschappen van Michel Preud’homme aan een straffe reeks van 13 op 15 bezig zijn.

De Luikse fans hebben er overigens ook zin in… Zij voelen zich namelijk beledigd omdat Anderlecht-doelman Didillon naar hen verwees met het dialectwoord “baraki”, hetgeen zoveel betekent als “marginalen of personen zonder manieren, die weinig opvoeding genoten, slecht gekleed en vaak agressief zijn.” Kortom: meer dan genoeg ingrediënten om er een zinderende topper van te maken.

Bookmaker Betfirst maakt het allemaal nog wat spannender door een freebet van €5 terug te betalen als jouw weddenschap op Standard – Anderlecht foutief is. Je komt hiervoor in aanmerking als je pre-match of live een enkelvoudige weddenschap van minstens €10 plaatst aan een notering van 1,70 of hoger.

Hoe kan je meespelen?

(1) Maak een account aan bij Betfirst
(2) Meld je hier aan voor deze actie met betrekking tot Standard – Anderlecht
(3) Krijg €5 in de vorm van een freebet als je weddenschap fout is

Freebet voor Standard - Anderlecht bij Betfirst

Reactie plaatsen