arrow_drop_up arrow_drop_down
Super Bowl Los Angeles Rams - New England Patriots: 10x je inzet als er geen overtime is
30 januari 2019 

Super Bowl Los Angeles Rams - New England Patriots: 10x je inzet als er geen overtime is

Bij Voetbalgok hebben we het liefst van al dat de bal rond is, maar de Super Bowl is nu eenmaal een ‘football’ evenement waar we niet omheen kunnen. De 53ste editie van de alombekende NFL-finale wordt een strijd tussen de Los Angeles Rams en de New England Patriots. Zondag- op maandagnacht is het Mercedes-Benz Stadium in Atlanta het decor voor het absolute hoogtepunt van het jaar in de Verenigde Staten. Maar ook in België krijgt deze wedstrijd elk jaar meer aandacht.

Bookmaker Ladbrokes speelt in op de hype met een wel erg straffe promotie. Zo kunnen nieuwe klanten hun inzet vertienvoudigen door in te zetten op de Super Bowl. Als er geen verlengingen (overtime) aan te pas komen, levert de maximum inzet van €10 je na afloop €100 op. Het maakt hiervoor niet uit of de Rams of de Patriots aan het langste eind trekken.

Heb jij nog geen favoriet team om voor te supporteren? Misschien helpt dit: de Los Angeles Rams zijn de underdog en hebben de jongste coach ooit, terwijl de New England Patriots een beetje vergeleken kunnen worden met Anderlecht in België. Het is de meest gehate ploeg in de NFL-wereld.

Hoe kan je meespelen?

(1) Maak een account aan bij Ladbrokes
(2) Plaats op de homepage €10 op de verhoogde notering voor nieuwe klanten
(3) Ontvang €100 als er geen verlengingen (overtime) komen in de Super Bowl

Reactie plaatsen