arrow_drop_up arrow_drop_down
9 mei 2019 

Unibet Experts vs Voetbalgok: titelstrijd in België, Nederland en Engeland

In België, Nederland en Engeland is er een duidelijke titelfavoriet, maar it ain’t over till the fat lady sings. In voetbal kan immers alles, zo zagen we meermaals in de huidige jaargang van de Champions League. Houden KRC Genk, Ajax en Manchester City het hoofd wél koel? De Unibet Experts – Dimi en Vince – en Voetbalgok gaan opnieuw de strijd met elkaar aan om de beste voorspellingen te doen.

Kan Club een Genks titelfeest vermijden op Jan Breydel? Wat vermag Anderlecht op de Bosuil? Heeft Gent op Sclessin nog wel zin in Play-Off 1 voetbal? Grijpt Liverpool zijn laatste strohalm tegen de ploeg van Leander Dendoncker? Pakt PSV de volle buit bij AZ? En geeft Salzburg zijn titel nog wat meer glans tegen LASK? Dat en nog veel meer in onderstaande visie van Vince, Dimi én die van Voetbalgok zelf.

WedstrijdenVincenzoDimitriVoetbalgok
Club Brugge – GenkClub wint @ 2,15AH Genk +0,50 @ 1,67Club DNB @ 1,63
Antwerp – AnderlechtUnder 2,5 goals @ 1,81BTS @ 1,74AH Antwerp 0 @ 1,67
Standard – GentStandard wint @ 1,91Over 2,5 goals @ 1,65Emond scoort niet @ 1,60
Liverpool – WolverhamptonLiverpool wint met één goal verschil @ 1,81Liverpool leidt aan de rust en wint ook de match @ 1,74Liverpool leidt aan de rust @ 1,72
AZ – PSVPSV wint met één goal verschil @ 4PSV wint, BTS en over 3,5 goals @ 3,95PSV wint @ 1,75
Salzburg – LASK LinzOver 3,5 goals @ 3Over 3,5 goals @ 3Salzburg wint @ 1,57

AH = Asian handicap of Aziatische handicap
DNB = draw no bet of ongeldig bij gelijkspel
BTS = both to score of beide teams scoren

Bovenstaande odds zijn afkomstig van Unibet

Tussenstand na 57 matchen

Voor onderstaande berekeningen gaan we uit van een flat stake van €25 per weddenschap en een bankroll van €2000. Merk hierbij op dat we een sample van honderden weddenschappen nodig hebben om de factor ‘geluk’ of ‘pech’ meer naar de achtergrond te dringen. Bij een klein aantal wedstrijden zijn deze gegevens met andere woorden niet betrouwbaar om te bepalen wie de betere tipgever is.

ResultatenVincenzoDimitriVoetbalgok
Yield-15,25%-20,14%+0,70%
Return on investment-10,86%-14,35%+0,49%
Profitability-24,14%-37,03%+1,86%
Winst/verlies-€217,25-€287+€9,75

Check hier de voorspellingen van vorige week.

Voetbalgok expert tip

Ajax bereikte op een haar na de Champions League finale, maar Lucas Moura besliste daar in minuut 95 anders over. Het is dan ook nog maar de vraag hoe de Amsterdammers in de eigen competitie zullen omgaan met deze immense opdoffer. PSV hoeft zijn titeldromen dus nog niet meteen op te bergen met nog twee matchen voor de boeg.

Op bezoek bij AZ zien we een aantrekkelijke notering voor PSV. Desondanks hebben wij wel vertrouwen in de Eindhovenaren. PSV won immers zijn laatste drie wedstrijden, terwijl AZ maar één van zijn laatste vijf matchen winnend afsloot. Voor John van den Brom is het ook moeilijk om zijn ploeg op te laden. De vierde plek in de Eredivisie ligt immers al zo goed als vast. Daarom gaan wij resoluut voor PSV to win aan notering 1,75. Véél succes! 🤞

Reactie plaatsen