Unibet Experts vs Voetbalgok: wie pakt de Europese tickets in de Jupiler Pro League?

Home » Unibet Experts vs Voetbalgok: wie pakt de Europese tickets in de Jupiler Pro League?

Sinds donderdagavond is de Belgische landskampioen voor het seizoen 2018-2019 gekend, maar dat wil niet zeggen dat er niets meer op het spel staat op de laatste speeldag van de Jupiler Pro League. Voorts gaan we na wat er nog te gebeuren staat in de Serie A. Naar goede gewoonte nemen de Unibet Experts en Voetbalgok het tegen elkaar op in de strijd om de beste voorspellingen.

Neemt Club afscheid van Ivan Leko met een zege? Kan Genk ook met een kater winnen van Standard? Gaat Gent alsnog met de vijfde plaats aan de haal ten koste van Anderlecht? En kunnen Inter en Atalanta iets rapen bij de top twee uit Italië? Dat en nog veel meer in onderstaande voorbeschouwing.

Wedstrijden Vincenzo Dimitri Voetbalgok
Club – Antwerp Club wint @ 1,82 Club wint @ 1,82 Poulain pakt een kaart @ 4,50
Genk – Standard Genk wint @ 1,95 Genk wint @ 1,95 Gano scoort niet @ 1,45
Gent – Anderlecht Gelijkspel @ 3,75 Gelijkspel @ 3,75 Gent wint @ 2,20
Napoli – Inter AH Inter 0 @ 2,00 geen voorspelling Napoli DNB @ 1,76
Juventus – Atalanta geen voorspelling Atalanta DNB @ 2,17 Juventus DNB @ 1,61

AH = Asian handicap of Aziatische handicap
DNB = draw no bet of ongeldig bij gelijkspel

Bovenstaande odds zijn afkomstig van Unibet

Tussenstand na 69 matchen

Voor onderstaande berekeningen gaan we uit van een flat stake van €25 per weddenschap en een bankroll van €2000. Merk hierbij op dat we een sample van honderden weddenschappen nodig hebben om de factor ‘geluk’ of ‘pech’ meer naar de achtergrond te dringen. Bij een klein aantal wedstrijden zijn deze gegevens met andere woorden niet betrouwbaar om te bepalen wie de betere tipgever is.

Resultaten Vincenzo Dimitri Voetbalgok
Yield -16,74% -20,10% +11,46%
Return on investment -14,44% -17,34% +9,74%
Profitability -26,25% -36,50% +33,87%
Winst/verlies -€288,75 -€346,75 +€194,75

Check hier de voorspellingen van vorige week.

Voetbalgok expert tip

AA Gent was lang het kneusje in Play-Off 1, maar op bezoek bij Standard (2-3) en Antwerp (1-2) rechtten de Buffalo’s de rug. Na de pijnlijke uitschuiver in de beker tegen KV Mechelen willen Jess Thorup & co er immers alles aan doen om met een positieve noot het seizoen te eindigen.

Bovendien levert de vijfde plaats door de affaire Propere Handen mogelijk nog een Europees ticket op. Anderlecht heeft intussen nog altijd maar één match gewonnen in Play-Off 1 en is volgens ons niet bij machte om daar verandering in te brengen in de Ghelamco Arena. Daarom gaan wij voor Gent to win @ 2,20. Véél succes! ????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Beste Bookmakers
4,5 rating
De eerste aanbieder van online sportweddenschappen in België. Bekend om haar prachtige website en grote aanbod.
4,0 rating
Dankzij Bet777 kan je door middel van livestreams gratis kijken naar de Serie A, de Eredivisie, de MLS, Roland Garros, de US Open, de Euroleague en nog zoveel meer!
4,8 rating
Bij Ladbrokes vind je interessante (meervoudige) weddenschappen aan erg voordelige noteringen. Dankzij deze extra boost kan je je winst proberen te maximaliseren.
3,8 rating
Unibet is de meest bekende aanbieder van voetbalweddenschappen in België. Ze nemen ook het voortouw in verantwoord wedden.
Voetbalgok
© Copyright 2021 Voetbalgok | Een website van Marketing10