Unibet Experts vs Voetbalgok: wie doet de beste voorspellingen?
arrow_drop_up arrow_drop_down
15 maart 2019 

Unibet Experts vs Voetbalgok: promotieduel in 1B, nagelbijten op Stayen en derby in Italië

Vince en Dimi – de betting experts van Unibet – nemen van de laatste speeldag van de reguliere competitie in de Jupiler Pro League Sint-Truiden – Gent en Zulte Waregem – Genk onder de loep. In de Proximus League is er dan weer hoogspanning voor het allesbepalende promotieduel tussen KV Mechelen en Beerschot-Wilrijk. En dan is er nog de altijd beladen derby della Madonnina. Voetbalgok gaat de strijd aan en probeert betere voorspellingen te doen.

Houden de Buffalo’s het hoofd koel op het kunstgrasveld van de Kanaries? Neemt Alejandro Pozuelo afscheid van Genk met een zege aan de Gaverbeek? Wie overleeft de heksenketel Achter de Kazerne en mag zich opmaken voor een ticket richting 1A? Dat en nog veel meer in onderstaande visie van Vince, Dimi én die van Voetbalgok zelf.

Wedstrijden Vincenzo Dimitri Voetbalgok
Sint-Truiden – Gent STVV wint of gelijkspel @ 1,88 AH STVV +0,50 @ 1,87 STVV wint of gelijkspel @ 1,88
Zulte Waregem – Genk Genk wint en BTS @ 2,90 Genk wint @ 1,80 Under 3,5 goals @ 1,70
KV Mechelen – Beerschot Beerschot wint of gelijkspel @ 1,88 Under 2,5 goals @ 1,76 AH Beerschot +1 @ 1,43
AC Milan – Inter Gelijkspel @ 3,20 Gelijkspel aan de rust @ 2,02 Krzysztof Piątek scoort @ 2,50
Valencia – Getafe Valencia wint @ 2,00 AH Getafe +0,50 @ 1,84 Valencia wint @ 2,00
KV Mechelen – Beerschot Under 0,5 goals in eerste helft @ 2,90 Under 0,5 goals in eerste helft @ 2,90 Under 2,5 goals @ 1,76

AH = Asian handicap of Aziatische handicap
BTS = both to score of beide teams scoren

Bovenstaande odds zijn afkomstig van Unibet

Tussenstand na 23 matchen

Voor onderstaande berekeningen gaan we uit van een flat stake van €25 per weddenschap en een bankroll van €2000. Merk hierbij op dat we een sample van honderden weddenschappen nodig hebben om de factor ‘geluk’ of ‘pech’ meer naar de achtergrond te dringen. Bij een klein aantal wedstrijden zijn deze gegevens met andere woorden niet betrouwbaar om te bepalen wie de betere tipgever is.

Resultaten Vincenzo Dimitri Voetbalgok
Yield -20,61% -27,09% +10,78%
Return on investment -5,93% -7,79% +3,10%
Profitability -31,60% -47,92% +35,43%
Winst/verlies -€118,50 -€155,75 +€62,00

Check hier de voorspellingen van vorige week.

Voetbalgok expert tip

Zaterdagavond om 16 uur kijken KV Mechelen en Beerschot-Wilrijk elkaar opnieuw in de ogen. Na het scoreloze gelijkspel uit de heenwedstrijd belooft het opnieuw een nerveuze bedoening te worden. De belangen zijn immers immens groot. Al maken Beerschot-Wilrijk voorzitter Francis Vrancken en club-advocaat Thomas Gillis zich allesbehalve zorgen over de promotie. In aanloop naar de match wordt er zo nog wat meer olie op het vuur gegooid.

Ook in de wandelgangen gonst het van de geruchten over KV Mechelen. Naar verluidt zou Malinwa schuldig bevonden zijn aan matchfixing en wordt de proflicentie van de club ingetrokken. In dat geval zou KVM – ongeacht het resultaat van de match – naar de eerste amateurklasse moeten zakken. Hoe dan ook zal al deze onrust geen goed doen voor de spelers van Wouter Vrancken. Komt daar nog eens bij dat ze met Igor De Camargo een belangrijke pion missen. Wij verwachten een close game waarbij Beerschot-Wilrijk niet met meer dan één doelpunt verschil verliest. Voor deze asian handicap +1 op de bezoekers krijg je een notering van 1,43. Véél succes! 🤞

Reactie plaatsen