Fun bet pakt goed uit: Belg wint 1422 keer zijn inzet

Home » Fun bet pakt goed uit: Belg wint 1422 keer zijn inzet

Sommige mensen vullen graag een Lotto-formulier in, anderen houden dan weer van een kraslotje. Zelf nemen wij liever het heft in eigen handen door zorgvuldig geselecteerde voetbalweddenschappen af te sluiten. Onderstaande Unibet-winnaar denkt daar ongetwijfeld hetzelfde over.

De man die anoniem wenst te blijven ging voor een zogenaamde fun bet waarbij hij in twaalf wedstrijden een aanzienlijk aantal doelpunten voorspelde. Zijn glazen bol bleek wonderwel te werken want in de uitgekozen matchen vielen er respectievelijk meer dan 1.5 goals, meer dan 2.5 goals en bij Barcelona – Real Betis zelfs meer dan 4.5 goals.

De Belgische voetbalgokker toverde zijn €1 inzet daardoor om tot maar liefst €1.422,76. Knap gedaan! Wil jij ook een combinatie weddenschap afsluiten? Dan kan je hiervoor terecht bij Unibet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Beste Bookmakers
4,5 rating
De eerste aanbieder van online sportweddenschappen in België. Bekend om haar prachtige website en grote aanbod.
4,0 rating
Dankzij Bet777 kan je door middel van livestreams gratis kijken naar de Serie A, de Eredivisie, de MLS, Roland Garros, de US Open, de Euroleague en nog zoveel meer!
4,8 rating
Bij Ladbrokes vind je interessante (meervoudige) weddenschappen aan erg voordelige noteringen. Dankzij deze extra boost kan je je winst proberen te maximaliseren.
3,8 rating
Unibet is de meest bekende aanbieder van voetbalweddenschappen in België. Ze nemen ook het voortouw in verantwoord wedden.
Voetbalgok
© Copyright 2021 Voetbalgok | Een website van Marketing10