OUCH! Voetbalgokker Jack boort zichzelf €113.000 door de neus
28 augustus 2019 
in Nieuws

OUCH! Voetbalgokker Jack boort zichzelf €113.000 door de neus

Afgelopen weekend plaatste Jack Baines uit Scunthorpe naar goede gewoonte een combinatie weddenschap bij bookmaker Bet365. Voor alle duidelijkheid: deze aanbieder van voetbalweddenschappen beschikt niét over een licentie van de Belgische Kansspelcommissie en is dus illegaal in ons land. Maar terug naar de 22-jarige Engelsman, die £1 inzette op een op het eerste gezicht weinig waarschijnlijke 7-voudige combi.

Zo moest Crystal Palace bijvoorbeeld gaan winnen op bezoek bij Manchester United en mocht ook Tottenham in eigen huis geen punten rapen tegen Newcastle. Als rasechte fan van The Red Devils zat Jack aan de televisie gekluisterd toen zijn ploeg op achterstand kwam. “Ik wist gewoon dat we nog zouden scoren”, vertelt de jongeman aan LADbible. En zo geschiedde, toen Daniel James net voor het einde van de reguliere speeltijd de 1-1 tegen de touwen knalde.

“Net voor de goal van James cashte ik uit voor zo’n £200, maar natuurlijk scoorde Palace in de 93ste minuut een tweede keer. Niet erg, dacht ik, want Tottenham zou mijn bet toch wel kapot maken thuis tegen Newcastle.” Niet dus. En zo moest Jack met lede ogen aanzien hoe zijn volledige accumulator alsnog uitkwam en hij dus £98,513.41 oftewel zo’n €113.000 misliep. Onderstaand het volledige wedstrookje.

Jack maakte een combi van 7 wedstrijden in de Premier League
© Afbeelding van LADbible

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down