Wie is de vrouw van Dries Mertens?

Wie is de vrouw van Dries Mertens? Katrin Kerkhofs! Hier lees je alles over deze ondernemende schoonheid.

Home » Wie is de vrouw van Dries Mertens?

De vrouw van Dries Mertens is Katrin Kerkhofs (afgekort Kat). Zij zijn al sinds hun 16e samen. Na 10 jaar verkering gehad te hebben, zijn zij in 2015 met elkaar getrouwd.

Tijdens het huwelijk maakten de twee tortelduifjes een eerbetoon aan Jos Kerkhofs. Jos was de vader van Katrin. Hij is op kerstavond in 2004 onverwacht overleden op pas 48-jarige leeftijd. Dries en Katrin plaatsten tijdens het huwelijk een naamplaatje op een bankje op de Grote Markt.

Vrouw van Dries Mertens Katrin Kerkhofs
De vrouw van Dries Mertens is Katrin Kerkhofs (instagram/katkerkhofs)

De vrouw van Dries Mertens is ondernemend

Veel mensen hebben een standaardbeeld in hun hoofd van vrouwen en vriendinnen van voetballers. Vaak denkt men dat zij niet veel uitvoeren en vooral profiteren van het succes van hun partner. Bij Katrin Kerkhofs is dit alles behalve waar.

Katrin heeft economie gestudeerd. Vervolgens heeft zij gewerkt als programmamaker voor de televisie. Een paar jaar geleden heeft zij een eigen fitnessbedrijf gestart in Leuven.

Kat Kerhofs vrouw van Dries Mertens

Dries Mertens vrouw gescheiden?

De relatie van Katrin en Dries verkeerde een tijdje in zwaar weer. Mensen waren bang dat het sprookjeshuwelijk misschien tot een einde zou komen. Volgens de twee waren de drukke carrières de oorzaak van de moeilijkheden. Inmiddels hebben zij zich hier overheen gezet en zijn de twee nog erg gelukkig samen.

Read More

Posts not found

Sorry, no other posts related this article.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De Beste Bookmakers
4,5 rating
De eerste aanbieder van online sportweddenschappen in België. Bekend om haar prachtige website en grote aanbod.
4,0 rating
Dankzij Bet777 kan je door middel van livestreams gratis kijken naar de Serie A, de Eredivisie, de MLS, Roland Garros, de US Open, de Euroleague en nog zoveel meer!
4,8 rating
Bij Ladbrokes vind je interessante (meervoudige) weddenschappen aan erg voordelige noteringen. Dankzij deze extra boost kan je je winst proberen te maximaliseren.
3,8 rating
Unibet is de meest bekende aanbieder van voetbalweddenschappen in België. Ze nemen ook het voortouw in verantwoord wedden.
Voetbalgok
© Copyright 2021 Voetbalgok | Een website van Marketing10