arrow_drop_up arrow_drop_down
Wedden op de Copa America: bookmakers zien duidelijke favoriet
31 mei 2019 
in Bloggen

Wedden op de Copa America: bookmakers zien duidelijke favoriet

Dit jaar staat er geen Europees of Wereldkampioenschap op het programma, maar die leegte kan door voetballiefhebbers met Play Sports opgevuld worden met de Copa America. Het Zuid-Amerikaans voetbaltoernooi wordt georganiseerd door de continentale voetbalconfederatie CONMEBOL en vindt van 14 juni tot 7 juli plaats in Brazilië. Volgens de bookmakers neemt het gastland straks revanche voor de verloren kwartfinale tegen de Rode Duivels op het WK in Rusland.

Dit jaar nemen twaalf landen deel aan de Copa America. Met Brazilië, Argentinië, Uruguay, Colombia, Chili, Bolivia, Venezuela, Peru, Paraguay en Ecuador zijn er tien Zuid-Amerikaanse landen van de partij. Japan en Qatar zijn aanwezig op uitnodiging van de CONMEBOL. De twaalf deelnemers zijn ingedeeld in drie groepen:

  • Groep A: Brazilië, Bolivia, Venezuela en Peru
  • Groep B: Argentinië, Colombia, Paraguay en Qatar
  • Groep C: Uruguay, Ecuador, Japan en Chili

In de groepsfase vallen er slechts vier ploegen af. De nummers één en twee plaatsen zich bijgevolg, net als de twee beste nummers drie. De kwartfinales worden op 27 juni afgewerkt, de halve finales op 2 en 3 juli en tot slot is de kers op de taart de finale op 7 juli. Bij Ladbrokes, één van de legale bookmakers in België met een vergunning van de Kansspelcommissie, kan je terecht om te wedden op de Copa America.

Uit de noteringen van Ladbrokes blijkt dat Brazilië met een odd van 2,15 de uitgesproken favoriet is. Niet verwonderlijk, aangezien de Seleção een erg talentvolle spelerskern heeft en als gastland over heel wat supporterssteun kan beschikken. Daarna volgt met 4,75 een aanzienlijk hogere notering voor Argentinië. Alle ogen zijn daarbij gericht op Lionel Messi. Kan de ster van Barcelona zijn ploeggenoten mee op sleeptouw nemen? Voor outsider Uruguay krijg je 8 keer je inleg. Véél succes! 🍀

Reactie plaatsen