Wedtips Bundesliga: matig Bayern en value bets in kelderkraker
Wedtips Bundesliga: matig Bayern, value bets in kelderkraker en 5 voor 12 bij Schalke
22 november 2018 

Wedtips Bundesliga: matig Bayern, value bets in kelderkraker en 5 voor 12 bij Schalke

In de Nations League kon die Mannschaft geen rol van betekenis spelen en dus is het reikhalzend uitkijken naar de twaalfde speeldag in de Bundesliga. Kruipt Bayern uit het dal tegen Düsseldorf? Kan Leverkusen de rug rechten in het degradatieduel tegen Stuttgart? En zal Schalke 04 zijn goeie prestaties in de Champions League eindelijk ook kunnen tonen in de Bundesliga?

Wedtip 1 & 2: één bet voor Bayern, één bet tegen Bayern

Het is even wennen, maar Bayern München staat momenteel wel degelijk op de vijfde plaats in de Bundesliga. Zes overwinningen, drie nederlagen, twee gelijke spelen en een doelpuntensaldo van +6. Zo’n matige cijfers zijn we niet bepaald gewoon van Der Rekordmeister. Net voor de interlandbreak kreeg Bayern een nieuwe opdoffer te verwerken: 3-2 verlies op het veld van leider Dortmund. Maar thuis tegen Fortuna Düsseldorf – dat samen met Stuttgart de rode lantaarn draagt – zou de ploeg van Niko Kovač opnieuw moeten opstaan. Al zal de onverhoopte 4-1 overwinning van laatstgenoemde tegen Hertha BSC ongetwijfeld veel deugd gedaan hebben.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Bayern kon zijn laatste drie thuiswedstrijden niet winnen
 • Düsseldorf pakte 2 op 15 in zijn matchen buitenshuis
 • Bayern won dit seizoen nog geen enkele wedstrijd met meer dan 3 goals verschil
 • Düsseldorf verloor dit seizoen één van zijn 11 matchen met meer dan 3 goals verschil

Onze prognose: Bayern heeft iets recht te zetten en zal vanaf de eerste minuut gas willen geven in de Allianz Arena. Wij voorspellen dan ook een vroege voorsprong van de Beierse club. Gezien de cijfers tot dusver dit seizoen gaan wij echter niet van een pandoering voor de bezoekers uit. Om die reden kiezen we eveneens voor een 3-way of Europese handicap op Fortuna Düsseldorf (+4). Enkel als Bayern met meer dan 3 goals verschil wint, is deze weddenschap foutief. In alle andere gevallen worden we uitbetaald. Nieuwe klanten kunnen bij Ladbrokes genieten van een €20 voucher zónder storting om deze weddenschap(pen) te plaatsen. Klik hiervoor op de blauwe link onder “onze wedtips”.

Onze wedtips:

Wedtip Bayern München - Fortuna Düsseldorf (24-11-2018) (1)

Wedtip Bayern München - Fortuna Düsseldorf (24-11-2018) (2)

Wedtip 3 & 4: value bets tijdens onverwachte kelderkraker

Na een vijfde plaats in voetbalseizoen 2017-2018 gaat het Bayer Leverkusen momenteel heel wat minder voor de wind. Na de 1-4 nederlaag tegen Hoffenheim en het 3-0 verlies op bezoek bij Leipzig staat de ploeg van Heiko Herrlich nog maar twee punten boven de degradatieplaatsen. En net nu komt rode lantaarn Stuttgart op bezoek, dat na een 0-2 zege bij Nürnberg opnieuw vertrouwen heeft getankt.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Leverkusen won slechts één van zijn 5 thuismatchen
 • Stuttgart won slechts één van zijn 6 uitmatchen
 • Leverkusen scoort gemiddeld 1,4 goals per match in eigen huis
 • Stuttgart scoort gemiddeld 1 goal per match buitenshuis
 • De laatste 3 onderlinge confrontaties leverden minder dan 2,5 doelpunten op

Onze prognose: wij voorspellen een close call tussen Leverkusen en Stuttgart. De value ligt echter overduidelijk bij de bezoekers. Daarom kiezen we voor een dubbele kans weddenschap op Stuttgart. De bookmakers verwachten veel doelpunten, maar gezien de statistieken zijn wij het daar niet mee eens. De under 2,5 goals odd is alleszins te mooi om te laten liggen. Vandaar onze keuze voor deze twee value bets. Als eentje van beide correct is, maken we al een mooie winst. Nieuwe klanten kunnen bij Ladbrokes genieten van een €20 voucher zónder storting om deze weddenschap(pen) te plaatsen. Klik hiervoor op de blauwe link onder “onze wedtips”.

Onze wedtips:

Wedtip Bayer Leverkusen - Stuttgart (23-11-2018) (1)

Wedtip Bayer Leverkusen - Stuttgart (23-11-2018) (2)

Wedtip 5 & 6: het is vijf voor twaalf voor Schalke

Het ziet er sterk naar uit dat Schalke 04 straks zal overwinteren in de Champions League, maar aan de eigen competitie is de Duitse vicekampioen met een valse noot begonnen. Hoog tijd dus voor puntengewin om zo snel mogelijk weg te lopen van de degradatiestrijd. Tegenstander van dienst is Nürnberg, dat net als Schalke tien punten telt en eveneens niet overloopt van vertrouwen. Net voor de interlandbreak werd er immers met 0-2 verloren van rode lantaarn Stuttgart.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Nürnberg kon al vijf wedstrijden op rij niet meer winnen
 • Nürnberg is met 2 op 15 de zwakste uitploeg en heeft een doelpuntensaldo van -14
 • Nürnberg kon op verplaatsing nog maar 3 keer de weg naar doel vinden
 • Schalke won de laatste 3 onderlinge duels

Onze prognose: Schalke 04 moet dringend punten pakken in de Bundesliga en krijgt daarvoor de ideale gelegenheid met de thuismatch tegen Nürnberg. De thuisploeg heeft een pak meer kwaliteit in huis en wij verwachten dan ook een zege voor de ploeg van Domenico Tedesco. Daarnaast gaan wij er niet van uit dat beide ploegen zullen scoren in de Veltins-Arena. Nieuwe klanten kunnen bij Ladbrokes genieten van een €20 voucher zónder storting om deze weddenschap(pen) te plaatsen. Klik hiervoor op de blauwe link onder “onze wedtips”.

Onze wedtips:

Wedtip Schalke 04 - Nürnberg (24-11-2018) (1)

 

Wedtip Schalke 04 - Nürnberg (24-11-2018) (2)

Reactie plaatsen