arrow_drop_up arrow_drop_down
24 februari 2019 

Wedtips Coppa Italia: Milan naar het Stadio Olimpico, zenuwen hooggespannen bij subtoppers

In Italië is het stilaan uitkijken naar de heenmatchen in de halve finales van de Coppa Italia. Met Lazio – Milan en Fiorentina – Atalanta staan er alleszins twee veelbelovende affiches op het programma.

Wedtip 1 & 2: Lazio – Milan

Eind vorig jaar lag Gennaro Gattuso serieus onder vuur bij AC Milan, maar in 2019 kunnen de Rossoneri uitstekende resultaten voorleggen. Lazio presteert daarentegen erg wisselvallig en vindt de laatste weken moeizaam de weg naar doel.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

  • Milan is al zeven matchen ongeslagen
  • Lazio verloor zijn laatste drie wedstrijden
  • In vier van de laatste vijf matchen van Milan viel er minstens één doelpunt in de eerste helft
  • In de laatste vijf matchen van Lazio viel er altijd minstens één doelpunt in de eerste helft

Onze prognose: Milan zit in de flow en wij zien hen dan ook niet verliezen in het Stadio Olimpico. Daarom gaan we voor een Europese handicap (+1) op de uitploeg. Bij een gelijkspel of overwinning van AC Milan is onze weddenschap bijgevolg winnend. Voorts zien we tijdens de eerste 45 minuten minstens één doelpunt vallen met aanvallend geweld als Krzysztof Piątek tussen de lijnen.

Onze wedtips:

Wedtips Coppa Italia

Wedtips Coppa Italia

Wedtip 3 & 4: Fiorentina – Atalanta

Fiorentina en Atalanta zitten in hetzelfde schuitje: hun seizoen is oké, maar de Europese plaatsen worden via de reguliere competitie een moeilijk verhaal. Het Italiaanse bekertoernooi is dan ook dé kans bij uitstek om zich te verzekeren van een plaatsje in de groepsfase van de Europa League. Aangezien kleppers als Juventus, Napoli, Inter en Roma al uitgeschakeld zijn, is toernooiwinst immers niet ondenkbaar.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

  • Fiorentina is al negen wedstrijden ongeslagen
  • Atalanta verloor zijn laatste twee wedstrijden
  • In de laatste vijf onderlinge duels vielen nooit meer dan 2,5 doelpunten

Onze prognose: Voor zowel Fiorentina als Atalanta is de Coppa Italia enorm belangrijk. De zenuwen zullen dan ook strak gespannen staan, waardoor beide ploegen de kat uit de boom zullen kijken. Bijgevolg voorspellen we een gesloten wedstrijd met weinig goals, waardoor we voor onderstaande twee speciale #GETAPRICE noteringen met value kiezen.

Onze wedtips:

Wedtips Coppa Italia

Wedtips Coppa Italia

Reactie plaatsen