Wedtips Eredivisie: value bij Venlo, PSV on fire en twee verdubbelaars
Wedtips Eredivisie: value bij Venlo, doelpuntenmachine PSV en verdubbelaars met Ajax en Feyenoord
21 november 2018 

Wedtips Eredivisie: value bij Venlo, doelpuntenmachine PSV en verdubbelaars met Ajax en Feyenoord

Ondanks een groep des doods met Frankrijk en Duitsland is Nederland erin geslaagd om zich te plaatsen voor de Final Four van de Nations League. Samen met Engeland, Zwitserland en Portugal mag Oranje zich begin juni opmaken voor de eerste halve finales van het toernooi. Komend weekend verschuift alle aandacht echter weer naar de Eredivisie.

Wedtip 1 & 2: De “V” van value bij VVV-Venlo

In 2017-2018 eindigde Venlo maar net boven de degradatiestreep, maar dit jaar is de ploeg van Maurice Steijn dé revelatie van het seizoensbegin. AZ is op papier de favoriet, maar voor een value bet is het toch echt wel bij de thuisploeg te doen.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Beide ploegen tellen momenteel 18 punten, maar Venlo heeft één match minder gespeeld dan AZ
 • Venlo verloor slechts 1 van zijn 5 thuismatchen (tegen Ajax in de slotminuten met 0-1) en heeft in eigen huis een doelpuntensaldo van +5
 • AZ verloor 3 van zijn 6 uitmatchen en heeft op verplaatsing een doelpuntensaldo van -1
 • Venlo won zijn laatste 3 wedstrijden in eigen huis

Onze prognose: Gezien de statistieken zijn de odds op Venlo in onze ogen te hoog. Daarom kiezen wij voor twee value bets met mooie noteringen. Eerst en vooral gaan we voor een 3-way of Europese handicap Venlo (+1) waarbij onze weddenschap winnend is als de thuisploeg niet verliest. Daarnaast is het niet ondenkbaar dat de seizoensrevelatie de punten gewoon thuishoudt en dus gaan we ook voor een draw no bet op Venlo. Nieuwe klanten kunnen bij Ladbrokes genieten van een €20 voucher zónder storting om deze weddenschap(pen) te plaatsen. Klik hiervoor op de blauwe link onder “onze wedtips”.

Onze wedtips:

Wedtip VVV Venlo - AZ (25-11-2018) (1)

Wedtip VVV Venlo - AZ (25-11-2018) (2)

Wedtip 3 & 4: PSV blijft maar verbazen

PSV raast door de competitie met 36 op 36 en een doelpuntensaldo van maar liefst +38. Er lijkt maar geen einde te komen aan de doeltreffendheid van de Eindhovense scherpschutters en wij verwachten niet dat middenmoter Heerenveen in staat is om daar verandering in te brengen in het Philips stadion.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • PSV heeft in eigen huis een doelpuntensaldo van 24-1
 • PSV leidde in 5 van zijn 6 thuismatchen al (ruim) aan de rust
 • PSV zorgde in 5 van zijn 6 thuismatchen voor een clean sheet
 • Heerenveen slikt gemiddeld 1,67 doelpunten buitenshuis

Onze prognose: de ploeg van Mark van Bommel windt er dit seizoen geen doekjes om. Wie op bezoek komt in het Philips stadion mag er zeker van zijn dat hij van bij het eerste fluitsignaal bij de keel gegrepen wordt. Om die reden kiezen wij voor een halftime / fulltime weddenschap op PSV. Daarnaast verwachten wij dat de Eindhovenaren opnieuw geen doelpunt slikken. Nieuwe klanten kunnen bij Ladbrokes genieten van een €20 voucher zónder storting om deze weddenschap(pen) te plaatsen. Klik hiervoor op de blauwe link onder “onze wedtips”.

Onze wedtips:

Wedtip PSV - Heerenveen (24-11-2018) (2)

Wedtip PSV - Heerenveen (24-11-2018) (1)

Wedtip 5 & 6: verdubbelaars met Ajax en Feyenoord

Tot slot hebben we nog twee verdubbelaars in de vorm van een combinatie weddenschap voor je in petto. In onderstaand overzicht nemen we PEC Zwolle – ADO Den Haag, NAC Breda – Ajax, Willem II – Vitesse en Feyenoord – Groningen onder de loep.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • PEC Zwolle won 5 van zijn laatste 6 onderlinge duels tegen ADO Den Haag
 • NAC Breda – Ajax is een duel tussen de op één na zwakste verdediging tegen de op één na beste aanval
 • Willem II pakte in 5 van zijn laatste 6 onderlinge duels tegen Vitesse minstens een punt
 • Feyenoord won dit seizoen al zijn thuiswedstrijden tot dusver

Onze prognoses: PEC Zwolle houdt de punten thuis tegen ADO Den Haag. Ajax gaat winnen op bezoek bij rode lantaarn NAC Breda. Willem II verliest niet van Vitesse en Feyenoord pakt een driepunter tegen Groningen. Nieuwe klanten kunnen bij Ladbrokes genieten van een €20 voucher zónder storting om deze weddenschap(pen) te plaatsen. Klik hiervoor op de blauwe link onder “onze wedtips”.

Onze wedtips:

Wedtip met PEC Zwolle - ADO Den Haag en NAC Breda - Ajax (24-11-2018)

 

Wedtip met Willem II - Vitesse en Feyenoord - Groningen (25-11-2018)

Reactie plaatsen