Wedtips Ligue 1: Toulouse to lose en een tactisch steekspel voor Henry
Wedtips Ligue 1: Toulouse to lose, tactisch steekspel voor Henry en een lastige klip voor Lille
22 november 2018 

Wedtips Ligue 1: Toulouse to lose, tactisch steekspel voor Henry en een lastige klip voor Lille

In de Nations League liet Frankrijk zich aftroeven door Nederland en dus ligt de focus intussen weer helemaal op de Ligue 1. Hakt PSG ook Toulouse in de pan? Blijven Henry & co in hetzelfde bedje ziek? En kan Nice de nummer twee in de stand puntenloos huiswaarts sturen?

Wedtip 1 & 2: Toulouse to lose

Voor een spannende competitie moet je niet in Frankrijk zijn. Paris Saint-Germain is simpelweg buiten categorie en telt nu al 13 punten voorsprong op Lille, de nummer twee in de stand. De statistieken van de Parijzenaars zijn ronduit indrukwekkend: 39 op 39, 45 goals gemaakt en slechts 7 tegendoelpunten. Wat ons betreft staat ook Toulouse een loodzware avond te wachten in het Parc des Princes.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Toulouse kan al 9 wedstrijden op rij niet meer winnen
 • PSG won 5 van zijn 7 thuismatchen met meer dan twee goals verschil
 • Toulouse kon in 3 van zijn 6 uitmatchen niet scoren
 • PSG hield in 4 van zijn 7 thuismatchen zijn netten schoon

Onze prognose: de vraag is volgens ons niet of PSG zal winnen, maar wel met hoeveel doelpunten verschil. De odd voor een overwinning van de ploeg van Thomas Tuchel is aan 1,142 allesbehalve speelbaar en dus wenden we ons tot een 3-way of Europese handicap op PSG (-2). Op die manier verdubbelen we onze inzet als de thuisploeg met meer dan 2 goals verschil wint. Voorts zien we Toulouse – dat in vrije val is in de Ligue 1 – niet scoren op het veld van de competitieleider. Nieuwe klanten kunnen bij Ladbrokes genieten van een €20 voucher zónder storting om deze weddenschap(pen) te plaatsen. Klik hiervoor op de blauwe link onder “onze wedtips”.

Onze wedtips:

Wedtip PSG - Toulouse (24-11-2018) (1)

Wedtip PSG - Toulouse (24-11-2018) (2)

Wedtip 3 & 4: tactisch steekspel in zespuntenwedstrijd

Niemand had het verwacht, maar AS Monaco zit momenteel in vieze papieren in de Ligue 1. De Franse vicekampioen heeft een berg geblesseerden en deelt de rode lantaarn met Guingamp. Tegen Caen is er voor de ploeg van Thierry Henry misschien wel wat mogelijk. Al is het team van onder meer ex-STVV’er Stef Peeters het wel gewoon om te strijden tegen het degradatiespook.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Caen kon al 5 wedstrijden op rij niet winnen
 • Monaco kon al 12 wedstrijden op rij niet winnen
 • Caen scoort thuis gemiddeld 1,17 keer per wedstrijd
 • Monaco scoort op verplaatsing gemiddeld 1 keer per wedstrijd

Onze prognose: wij voorspellen een gesloten match waarin beide ploegen die totaal uit vorm zijn vooral niet willen verliezen. Beide teams zullen de kat uit de boom kijken en hopen op een foutje van de tegenstander. Daarom verwachten wij dat de brilscore nog steeds op het bord staat als het rustsignaal weerklinkt. Logischerwijs zien we dus ook minder dan 2,5 doelpunten vallen in het Michel d’Ornano stadion. Nieuwe klanten kunnen bij Ladbrokes genieten van een €20 voucher zónder storting om deze weddenschap(pen) te plaatsen. Klik hiervoor op de blauwe link onder “onze wedtips”.

Onze wedtips:

Wedtip Caen - Monaco (24-11-2018) (1)

Wedtip Caen - Monaco (24-11-2018) (2)

Wedtip 5 & 6: kan Nice zijn zwakke statistieken in eigen huis oppoetsen?

Komende zondag ontvangt Nice met Lille de nummer twee in de Ligue 1. En hoewel de ploeg van Patrick Vieira op de zevende plaats staat, loopt het niet lekker in de eigen Allianz Riviera. Le LOSC krijgt zo een unieke kans om zijn tweede stek nog wat meer glans te geven.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Nice verloor 4 van zijn 6 thuismatchen en heeft een doelpuntensaldo van -7
 • Lille won 2 van zijn 6 uitmatchen en heeft een doelpuntensaldo van -1
 • Nice scoort thuis gemiddeld 0,5 goals per match
 • Lille scoort op verplaatsing gemiddeld 1 keer per match
 • In de laatste 4 matchen van Nice viel er altijd maar één doelpunt

Onze prognose: wij verwachten een gesloten wedstrijd met weinig doelpunten. Feit is wel dat Lille tot dusver beter voetbal op de mat bracht in vergelijking met Nice. Vandaar onze keuze voor een ongeldig bij gelijkspel weddenschap op Lille. Daarnaast gaan we zoals eerder gesteld uit van weinig goals en dus pronostikeren we ook de under 2,5. Nieuwe klanten kunnen bij Ladbrokes genieten van een €20 voucher zónder storting om deze weddenschap(pen) te plaatsen. Klik hiervoor op de blauwe link onder “onze wedtips”.

Onze wedtips:

Wedtip Nice - Lille (25-11-2018) (1)

 

Wedtip Nice - Lille (25-11-2018) (2)

Reactie plaatsen