Wedtips Premier League: Pep's fire, Sarri-bal en twee verdubbelaars
Wedtips Premier League: Pep's fire, Sarri-bal en twee verdubbelaars
20 november 2018 

Wedtips Premier League: Pep's fire, Sarri-bal en twee verdubbelaars

De Engelse nationale ploeg heeft zich afgelopen zondag in extremis weten te plaatsen voor een plekje bij de Final Four van de Nations League, maar veel tijd om na te genieten is er niet voor de spelers die actief zijn in de Premier League. Speelt Manchester City ook West Ham United aan flarden? Wat vermag Chelsea op bezoek bij Tottenham? En kunnen Manchester United en Liverpool hun favorietenrol waarmaken? Dat en nog veel meer in onderstaande voorbeschouwing op de dertiende speeldag in de Engelse voetbalcompetitie.

Wedtip 1 & 2: Manchester City is on fire

Landskampioen Manchester City is ook dit seizoen de ploeg die tot dusver het meeste indruk maakt. Met 32 op 36 en een doelpuntensaldo van +31 spreken de cijfers voor zich. West Ham United heeft zich langzaamaan uit de kelder van het klassement gespeeld, maar desondanks verwachten wij geen problemen voor Pep Guardiola en de zijnen.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Manchester City vindt gemiddeld 3 keer de weg naar doel per match
 • West Ham United slikt gemiddeld 1,5 goal per wedstrijd
 • Manchester City won 4 van de laatste 5 onderlinge confrontaties
 • Tijdens de laatste 5 onderlinge duels vielen er gemiddeld 4 goals per match

Onze prognose: Manchester City gaat door op zijn elan en hakt ook West Ham United in de pan. Met de 3-way of Europese handicap Manchester City (-1) is onze weddenschap winnend als The Citizens met minstens twee doelpunten verschil winnenGezien de onderlinge confrontaties uit het verleden verwachten we namelijk een doelpuntenfestijn. Nieuwe klanten kunnen bij Ladbrokes genieten van een €20 voucher zónder storting om deze weddenschap(pen) te plaatsen. Klik hiervoor op de blauwe link onder “onze wedtips”.

Onze wedtips:

Wedtip West Ham United - Manchester City (24-11-2018) (1)

Wedtip West Ham United - Manchester City (24-11-2018) (2)

Wedtip 3 & 4: Sarri-bal op Wembley?

Sinds trainer Maurizio Sarri is neergestreken bij Chelsea zien we opnieuw de allerbeste Eden Hazard. The Blues zijn na 12 wedstrijden nog altijd ongeslagen in de Premier League en moeten enkel Manchester City en Liverpool laten voorgaan in het klassement. Het Tottenham van Mauricio Pochettino brengt bij wijlen goed voetbal op de mat, maar in de echte toppers durven de Spurs al eens een steek laten vallen.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Tottenham verloor dit seizoen al 3 matchen, Chelsea nog geen enkele
 • Chelsea is zelfs al 19 wedstrijden op rij ongeslagen
 • Tottenham scoorde in 3 van zijn 4 thuismatchen met een gemiddelde van 1,25 goals per match
 • Chelsea scoorde in 4 van zijn 5 uitmatchen met een gemiddelde van 2,4 goals per match

Onze prognose: Wij verwachten dat Chelsea ook op Wembley niet tegen zijn eerste nederlaag van het seizoen aanloopt. We kiezen voor een 3-way of Europese handicap Chelsea (+1) waarbij onze weddenschap winnend is als Hazard & co niet verliezen op bezoek bij Tottenham. Daarnaast zien we beide ploegen wel minstens één keer de weg naar doel vinden. Nieuwe klanten kunnen bij Ladbrokes genieten van een €20 voucher zónder storting om deze weddenschap(pen) te plaatsen. Klik hiervoor op de blauwe link onder “onze wedtips”.

Onze wedtips:

Wedtip Tottenham - Chelsea (24-11-2018) (1)

Wedtip Tottenham - Chelsea (24-11-2018) (2)

Wedtip 5 & 6: combineren, combineren, wie zijn best doet zal het leren

Last but not least hebben we nog twee verdubbelaars in de vorm van een combinatie weddenschap voor je in petto. In onderstaand overzicht nemen we Manchester United – Crystal Palace, Everton – Cardiff City, Watford – Liverpool en Brighton – Leicester City onder de loep.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Crystal Palace verloor 4 van zijn 6 uitwedstrijden, enkel tegen laagvliegers Fulham en Huddersfield werd er gewonnen
 • Cardiff City kon nog maar één puntje pakken op verplaatsing in 5 uitmatchen, tegen voorlaatste in de stand Huddersfield
 • Liverpool liet tot dusver enkel tegen de toppers punten liggen: 9 overwinningen en een gelijkspel tegen Chelsea, City en Arsenal
 • Brighton verloor slechts één van zijn 5 thuismatchen, tegen Tottenham met 1-2

Onze prognoses: Manchester United houdt de punten thuis tegen Crystal Palace. Everton doet hetzelfde tegen Cardiff City. Liverpool pakt een driepunter op bezoek bij Watford en Brighton verliest thuis niet van Leicester City. Nieuwe klanten kunnen bij Ladbrokes genieten van een €20 voucher zónder storting om deze weddenschap(pen) te plaatsen. Klik hiervoor op de blauwe link onder “onze wedtips”.

Onze wedtips:

Wedtip met Manchester United - Crystal Palace en Everton - Cardiff City (24-11-2018)

 

Wedtip met Watford - Liverpool en Brighton - Leicester City (24-11-2018)

Reactie plaatsen