arrow_drop_up arrow_drop_down
10 mei 2019 

Wedtips Premier League: pakt Manchester City zijn zesde landstitel of wordt het tóch nog Liverpool?

Inhoudsopgave

 1. Wedtips Premier League 12 mei 2019
 2. Wedtips Premier League 26 tot 28 april 2019
 3. Wedtips Premier League 16 en 17 maart 2019
 4. Wedtips Premier League 26 en 27 februari 2019
 5. Wedtips Premier League 29 en 30 januari 2019
 6. Wedtips Premier League 21 tot 23 december 2018
 7. Wedtips Premier League 23 tot 25 november 2018

Wedtips Premier League 12 mei 2019

In de Premier League zijn we bij de 38ste en dus laatste speeldag aanbeland. De hamvraag daarbij is wie met de landstitel aan de haal gaat: Manchester City of tóch nog Liverpool? Voetbalgok neemt de wedstrijden van beide titelkandidaten onder de loep, evenals nog drie andere matchen.

Wedtip 1 & 2: Burnley – Arsenal

Arsenal plaatste zich donderdagavond ten koste van Valencia voor de Europa League finale en dus is er nog hoop op een Champions League ticket bij de ploeg van Unai Emery. Kunnen The Gunners echter ook hun laatste competitiematch winnend afsluiten?

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Arsenal won twee van zijn laatste drie wedstrijden
 • Burnley verloor zijn laatste twee matchen
 • Arsenal won de laatste negen (!) onderlinge duels tegen Burnley

Onze prognose: zowel Burnley als Arsenal hebben niets meer te winnen of te verliezen in de Premier League. Volgens ons zitten de bezoekers echter meer in de flow vanwege het bereiken van de Europa League finale. Bovendien is Burnley een ploeg die hun wel ligt. Daarom voorspellen wij een zege voor Arsenal, waarbij beide ploegen de weg naar doel vinden.

Onze wedtips:

Wedtips Jupiler Pro League

Wedtips Jupiler Pro League

Wedtip 3 & 4: Liverpool – Wolverhampton

Op Anfield zijn ze intussen nog altijd niet bekomen van de fenomenale 4-0 overwinning in de Champions League tegen Barcelona. Gaan The Reds ook tegen de ploeg van Leander Dendoncker door op hun elan?

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Liverpool won zijn laatste acht competitiewedstrijden
 • Wolverhampton verloor drie van zijn laatste vier matchen
 • Liverpool won drie van de laatste vijf onderlinge duels

Onze prognose: Liverpool heeft een overdosis aan zelfvertrouwen en zal zondagnamiddag geen problemen kennen met Wolverhampton. De bezoekers zijn immers nu al zeker van een knappe zevende plaats, terwijl Liverpool nog steeds kans maakt op de titel. Wij zien de thuisploeg opnieuw furieus starten met een voorsprong aan de rust tot gevolg. Voorts verwachten we minstens drie goals van de ploeg van Jürgen Klopp.

Onze wedtips:

Wedtips Jupiler Pro League

Wedtips Jupiler Pro League

Wedtip 5 & 6: Tottenham – Everton

Op papier is Tottenham – Everton niet meer of minder dan een eindeseizoenswedstrijd, maar wij verwachten dat de Spurs voor eigen volk op een mooie manier afscheid willen nemen van het Premier League seizoen.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Tottenham verloor drie van zijn laatste vier wedstrijden
 • Everton won twee van zijn laatste vier matchen
 • Tottenham won de laatste vier onderlinge duels

Onze prognose: door de last-minute plaatsing voor de Champions League finale verwachten wij een geweldige vertrouwensboost bij Tottenham. Daarom zien wij de thuisploeg winnen én ook minstens twee keer raak treffen. Everton vormt immers al enkele jaren geen problemen voor de ploeg van Mauricio Pochettino.

Onze wedtips:

Wedtips Jupiler Pro League

Wedtips Jupiler Pro League

Wedtip 7 & 8: Manchester United – Cardiff City

Terwijl Manchester United nog een plaatsje hoopt op te schuiven in het klassement, is de degradatie al een feit voor Cardiff City. Eindigen The Red Devils hun erg matige seizoen met een zege?

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Manchester United kon zijn laatste vier wedstrijden niet winnen
 • Cardiff verloor zijn laatste drie matchen
 • Manchester United won twee van de drie onderlinge duels

Onze prognose: Cardiff heeft er een erg lange en intense degradatiestrijd opzitten en lijkt ons niet meer bij machte om iets te gaan rapen op Old Trafford. Sterker nog, wij denken dat Manchester United bij de rust al op voorsprong staat. Daarnaast verwachten we de naam van Paul Pogba – mogelijk vanop de stip – op het scorebord.

Onze wedtips:

Wedtips Jupiler Pro League

Wedtips Jupiler Pro League

Wedtip 9 & 10: Brighton & Hove Albion – Manchester City

Manchester City is klaar om zijn zesde titel te veroveren en Brighton & Hove Albion moet daarbij het kind van de rekening worden. De ploeg van Mathew Ryan en José Izquierdo verkeert in een erg slechte vorm, maar is wel al zeker van het behoud in de Premier League.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Manchester City won zijn laatste dertien competitiewedstrijden
 • Brighton & Hove Albion kon al negen matchen op een rij niet meer winnen
 • Manchester City won de laatste vier onderlinge duels
 • De laatste vier matchen van City eindigden in minder dan 3,5 goals
 • De laatste vijf wedstrijden van Brighton eindigden in minder dan 3,5 goals

Onze prognose: Pep Guardiola heeft van City een echte machine gemaakt en die zien wij allesbehalve gestuit worden door een Brighton in verval. Volgens ons gaan The Citizens met een voorsprong de rust in en winnen ze vervolgens ook de wedstrijd. Al verwachten we wel geen doelpuntenfestival.

Onze wedtips:

Wedtips Jupiler Pro League

Wedtips Jupiler Pro League

Wedtips Premier League 26 tot 28 april 2019

Met nog drie wedstrijden te gaan zijn er nog altijd twee titelkandidaten in Engeland: Manchester City en Liverpool. Wie van beide ploegen kan het beste om met de titelstress en kroont zich straks tot landskampioen? En welk team gaat in extremis met een rechtstreeks Champions League ticket aan de haal? Voetbalgok neemt vier wedstrijden van de 36ste speeldag onder de loep.

Wedtip 1 & 2: Liverpool – Huddersfield

Als Liverpool de druk wil opvoeren voor Manchester City moet er vrijdagavond gewonnen worden. Tegen het zwalpende Huddersfield zou dat alvast geen problemen mogen opleveren…

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Liverpool won zijn laatste 9 wedstrijden
 • Huddersfield verloor zijn laatste 7 matchen
 • Liverpool won de vorige 4 onderlinge confrontaties
 • Huddersfield kon nog nooit scoren tegen Liverpool

Onze prognose: De vraag is niet óf, maar wel met hoeveel goals verschil Liverpool zal winnen. Wij zien The Reds eenvoudig de drie punten thuishouden, maar verwachten anderzijds geen monsterscore. Daarom gaan we voor minder dan 4,5 goals aan een aantrekkelijke notering. Voorts zal de rode lantaarn er volgens ons niet in slagen om te scoren op Anfield.

Onze wedtips:

Wedtips Premier League

Wedtips Premier League

Wedtip 3 & 4: Tottenham – West Ham United

Voor supporters van Tottenham zijn het hoogdagen. De Spurs haalden het in de kwartfinale van de Champions League verrassend van Manchester City en ook de derde plaats lijkt de ploeg van Jan Vertonghen en Toby Alderweireld niet meer te kunnen ontglippen.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Tottenham won 3 van zijn laatste 4 competitiematchen
 • West Ham verloor 8 van zijn laatste 9 wedstrijden op verplaatsing
 • Tottenham scoort gemiddeld 1,88 keer per thuismatch
 • West Ham slikt gemiddeld 1,59 goals per uitwedstrijd

Onze prognose: West Ham heeft dit seizoen niks meer te winnen of te verliezen en dat merk je aan hun recente resultaten. Tottenham zal daarentegen doorgaan op zijn positieve elan en de drie punten thuishouden. Al verwachten we – net zoals tegen Brighton & Hove Albion – geen doelpuntenkermis.

Onze wedtips:

Wedtips Premier League

Wedtips Premier League

Wedtip 5 & 6: Burnley – Manchester City

Burnley is zo goed als zeker dat het ook volgend seizoen in de Premier League mag aantreden. Er zal dus een serieuze last van de schouders van The Clarets gevallen zijn, maar dat wil nog niet zeggen dat ze daarom iets kunnen rapen tegen Manchester City.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Manchester City won 12 van zijn laatste 13 wedstrijden
 • Burnley verloor 2 van zijn laatste 4 thuismatchen
 • Manchester City won 4 van de vorige 5 onderlinge confrontaties met sprekend gemak

Onze prognose: nu Manchester City uitgeschakeld is in de Champions League is het verlengen van de landstitel nog een stuk belangrijker geworden. Drie keer winnen en de buit is binnen. Wij zien Pep Guardiola en zijn jongens dan ook geen steken laten vallen op Turf Moor. Sterker nog, we verwachten bij het rustsignaal al een voorsprong voor The Citizens. Voor het overige zien we Sergio Aguëro minstens één keer de weg naar doel vinden.

Onze wedtips:

Wedtips Premier League

Wedtips Premier League

Wedtip 7 & 8: Manchester United – Chelsea

Het duel tussen Manchester United en Chelsea zal in grote mate meebepalen wie nog kans maakt op het vierde en laatste Champions League ticket in de Premier League. Kunnen The Red Devils hun slechte resultaten doorspoelen met een zege tegen The Blues? Wij zien het eerlijk gezegd niet gebeuren.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Manchester United verloor 5 van zijn laatste 6 wedstrijden
 • Chelsea won 5 van zijn laatste 7 matchen
 • Manchester United scoort gemiddeld 1,88 keer per thuismatch
 • Chelsea scoort gemiddeld 1,35 keer per uitwedstrijd

Onze prognose: Manchester United blijft in hetzelfde bedje ziek en kan ook Chelsea niet kloppen. Wij vinden zelfs dat de ploeg van Maurizio Sarri de beste papieren heeft om aan de haal te gaan met de drie punten, al dekken we ons wel in voor een gelijkspel. Daarnaast zien we minstens één doelpunt vallen in de eerste helft.

Onze wedtips:

Wedtips Premier League

Wedtips Premier League

Wedtips Premier League 16 en 17 maart 2019

Tijdens de 31ste speeldag in de Premier League komen slechts tien van de twintig ploegen in actie, maar dat maakt de spanning er niet minder op. Voetbalgok neemt Burnley – Leicester City, West Ham United – Huddersfield, Fulham – Liverpool en Everton – Chelsea voor je onder de loep.

Wedtip 1 & 2: Burnley – Leicester City

Terwijl de geblesseerde Steven Defour met lede ogen aankijkt hoe zijn Burnley in degradatiegevaar verzeild geraakt, kan Leicester City naar boven kijken in het klassement. Brendan Rodgers slaagt er namelijk in om zijn ploeg beter te laten voetballen onder impuls van een herboren Youri Tielemans.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Burnley verloor zijn laatste drie wedstrijden
 • Leicester City won twee van zijn laatste drie wedstrijden
 • Vier van de laatste vijf onderlinge duels eindigden in minder dan 2,5 goals

Onze prognose: met nog maar twee punten voorsprong op Cardiff City slaat de degradatiestress toe bij Burnley. Wij verwachten dat Leicester City daarvan kan profiteren in een voor het overige gesloten wedstrijd met weinig doelgevaar.

Onze wedtips:

Wedtips Premier League

Wedtips Premier League

Wedtip 3 & 4: West Ham United – Huddersfield

De vraag is niet óf Huddersfield dit seizoen degradeert, maar wel wanneer… Met 16 punten achterstand op een veilige plek in het klassement lijken Laurent Depoitre & co ook op bezoek bij West Ham United een vogel voor de kat.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • West Ham won 4 van zijn laatste 5 thuismatchen
 • Huddersfield verloor 7 van zijn laatste 8 wedstrijden
 • West Ham scoorde in 6 van zijn laatste 9 thuismatchen minstens twee goals

Onze prognose: Huddersfield is door een gigantisch slechte reeks een ploeg zonder vertrouwen. Het is dan ook aan West Ham – dat in het eigen Olympisch Stadion meestal wel goed voor de dag komt – om daar handig gebruik van te maken. Wij voorspellen alvast een vlotte zege voor Manuel Pellegrini en de zijnen, met minstens twee doelpunten voor The Hammers.

Onze wedtips:

Wedtips Premier League

Wedtips Premier League

Wedtip 5 & 6: Fulham – Liverpool

Net als Huddersfield zijn ook de Premier League dagen van Fulham geteld. Voor de ploeg van Denis Odoi belooft het dan ook een bijzonder lastige zondagnamiddag te worden. De veruit slechtste verdediging van Engeland moet het immers opnemen tegen de tweede beste aanval.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Fulham verloor 10 van zijn laatste 11 wedstrijden
 • Liverpool won de laatste vijf onderlinge duels met sprekend gemak
 • Fulham slikte in zijn laatste 11 wedstrijden altijd minstens 2 goals per match

Onze prognose: ongeacht het resultaat van Liverpool in de achtste finales van de Champions League tegen Bayern München en het eventuele mentale oplapwerk is de kern van The Reds simpelweg vijf klassen beter dan die van Fulham. Wij gaan dan ook uit van een simpele zege voor de ploeg van Jürgen Klopp, waarbij de bezoekers aan het rustsignaal al op voorsprong staan. Voorts verwachten we dat Liverpool minstens twee keer de weg naar doel vindt over de 90 minuten heen.

Onze wedtips:

Wedtips Premier League

Wedtips Premier League

Wedtip 7 & 8: Everton – Chelsea

Everton is aan een erg wisselvallig seizoen bezig en kan de laatste maanden zelden een vuist maken in Goodison Park. Chelsea heeft in zijn zoektocht naar een Champions League ticket dringend een nieuwe driepunter nodig en krijgt daarvoor dan ook een unieke gelegenheid op bezoek bij The Toffees.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Everton verloor 4 van zijn laatste 6 competitiewedstrijden in eigen huis
 • Chelsea won 3 van zijn laatste 4 wedstrijden
 • In de laatste vijf onderlinge duels scoorden nooit zowel Everton als Chelsea

Onze prognose: Chelsea beleeft niet zijn beste seizoen, maar zou zeker wel in staat moeten zijn om te gaan winnen bij Everton. Gezien de onderlinge statistieken uit het verleden verwachten we evenwel een gesloten wedstrijd zonder al te veel doelpunten.

Onze wedtips:

Wedtips Premier League

Wedtips Premier League

Wedtips Premier League 26 en 27 februari 2019

De 27ste speeldag in de Premier League en de League Cup finale zijn nog maar net achter de rug of daar is de volgende lading Engelse wedstrijden al. Voetbalgok neemt Huddersfield – Wolverhampton, Arsenal – Bournemouth, Liverpool – Watford en Chelsea – Tottenham voor je onder de loep.

Wedtip 1 & 2: Huddersfield – Wolverhampton

Met amper 11 punten uit 27 wedstrijden mogen ze zich bij Huddersfield nu al opmaken voor The Championship. De cijfers van de ploeg van Laurent Depoitre kleuren op elk vlak bloedrood en daar zien wij tegen Wolverhampton niet meteen verandering in komen.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Huddersfield verloor 15 van zijn laatste 16 matchen
 • Wolverhampton is al 8 wedstrijden ongeslagen
 • In 6 van zijn laatste 7 matchen kon Huddersfield niet scoren

Onze prognose: Wolverhampton gooit al een heel seizoen hoge ogen als Premier League promovendus en dus zou een verplaatsing naar het John Smith’s Stadium geen problemen mogen opleveren voor Leander Dendoncker en zijn ploegmaats. Wij zien de Wolves alleszins met de drie punten aan de haal gaan en de kans is daarbij reëel dat de thuisploeg ópnieuw niet weet te scoren.

Onze wedtips:

Wedtip Huddersfield - Wolverhampton (26-02-2019) (1)

Wedtip Huddersfield - Wolverhampton (26-02-2019) (2)

Wedtip 3 & 4: Arsenal – Bournemouth

Liverpool, Manchester City en Tottenham zijn gaan vliegen met de eerste drie Champions League tickets, maar voor het vierde stuk ligt de strijd nog helemaal open. Arsenal (53), Manchester United (52) en Chelsea (50) mogen het onder elkaar uitvechten. Voor The Gunners is een driepunter in eigen huis tegen Bournemouth dan ook een must.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Arsenal won zijn laatste zeven competitiewedstrijden in eigen huis
 • Bournemouth verloor zijn laatste acht competitiewedstrijden op verplaatsing
 • Arsenal scoorde in zes van zijn laatste zeven thuismatchen minstens twee keer
 • Bournemouth slikte in zijn laatste acht competitiematchen op verplaatsing minstens twee goals

Onze prognose: Voor Unai Emery en zijn Arsenal is de opdracht doodeenvoudig: winnen tegen middenmoter Bournemouth. Gezien de recente statistieken zou het alleszins géén verrassing zijn dat de drie punten in het Emirates Stadium blijven met daarbij minstens twee doelpunten van de thuisploeg.

Onze wedtips:

Wedtip Arsenal - Bournemouth (27-02-2019) (1)

Wedtip Arsenal - Bournemouth (27-02-2019) (2)

Wedtip 5 & 6: Liverpool – Watford

Op Anfield Road voelen ze alsmaar meer de hete adem van Manchester City in hun nek. De ploeg van Pep Guardiola is immers tot op één punt genaderd in het klassement en dat zorgt voor stress bij alles en iedereen die met Liverpool begaan is. Kan Watford daar straks van profiteren?

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Liverpool kon slechts één van zijn laatste vijf wedstrijden winnend afsluiten
 • Watford won zijn laatste drie wedstrijden
 • Liverpool kon in zijn laatste 222 minuten voetbal geen enkele keer scoren
 • Watford verloor dit seizoen nog geen enkele uitmatch met meer dan twee goals verschil

Onze prognose: de laatste titel van Liverpool dateert al van 1990 en de druk op Jürgen Klopp & co is dan ook énorm. Wij verwachten om die reden een zenuwachtige en gesloten wedstrijd waarbij Watford zeker geen pandoering om de oren krijgt. Vandaar de keuze voor een Europese handicap (+3) op de bezoekers en een under 3,5 goals.

Onze wedtips:

Wedtip Liverpool - Watford (27-02-2019) (1)

Wedtip Liverpool - Watford (27-02-2019) (2)

Wedtip 7 & 8: Chelsea – Tottenham

Bij Chelsea rommelt het tegenwoordig langs alle kanten. Ja, Maurizio Sarri zette een stevige organisatie neer in de League Cup finale tegen Manchester City, maar finaal kregen The Blues opnieuw een klap. Om nog maar te zwijgen over het ongeziene schouwspel dat Kepa Arrizabalaga te berde bracht.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Tottenham is met 33 op 42 de beste uitploeg in de Premier League
 • Chelsea verloor vier van zijn laatste zeven wedstrijden
 • Tottenham won drie van de laatste vier onderlinge duels

Onze prognose: de geruchten rond het ontslag van Sarri, de herhaaldelijke flirts van Hazard met Real, het transferverbod… Chelsea heeft dezer dagen heel wat om over na te denken en dat opent wat ons betreft perspectieven voor Tottenham. Zeker omdat Chelsea 120 zware minuten achter de kiezen heeft. De Spurs presteren dit seizoen uitstekend buitenshuis en een ongeldig bij gelijkspel weddenschap is dan ook zeker het overwegen waard. Voor doelpunten bij de uitploeg zijn alle ogen toch weer gericht op Kane, die ondanks de nederlaag bij Burnley opnieuw zijn neus voor goals in de verf zette.

Onze wedtips:

Wedtip Chelsea - Tottenham (27-02-2019) (1)

Wedtip Chelsea - Tottenham (27-02-2019) (2)

Wedtips Premier League 29 en 30 januari 2019

Liverpool gaat dit seizoen naarstig op zoek naar zijn eerste landstitel sinds 1990 en enkel Manchester City lijkt daar nog verandering in te kunnen brengen. En wint Manchester United ook zijn negende wedstrijd op rij onder Ole Gunnar Solskjær?

Wedtip 1 & 2: Manchester United – Burnley

Sinds José Mourinho Old Trafford verlaten heeft, spelen Paul Pogba & co helemaal bevrijd. Wordt Burnley het volgende slachtoffer van de wervelende Red Devils? Wij denken alvast van wel…

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Manchester United won al zijn acht wedstrijden onder leiding van Ole Gunnar Solskjær
 • Burnley verloor zeven van zijn twaalf uitwedstrijden
 • Manchester United stond in zeven van zijn laatste acht wedstrijden op voorsprong bij de rust
 • In zes van de laatste acht matchen van Manchester United vielen de meeste goals in de eerste helft

Onze prognose: het is opvallend, de metamorfose die Man United de laatste maanden doormaakt. De odds zijn daar intussen aan aangepast en dus is een inzet op de ploeg van Romelu Lukaku en Marouane Fellaini niet meteen interessant. Wat echter eveneens frappant is: de Mancunians vinden vooral in de eerste 45 minuten van de match vlot de weg naar doel. Puur op basis van statistieken zijn onderstaande twee weddenschappen dan ook een no-brainer.

Onze wedtips:

Wedtip Manchester United - Burnley (29-01-2019) (1)

Wedtip Manchester United - Burnley (29-01-2019) (2)

Wedtip 3 & 4: Liverpool – Leicester City

Jürgen Klopp heeft van Liverpool een echte machine gemaakt. Vooral op Anfield is er geen houden aan Mohamed Salah & co. Het wisselvallige Leicester City dat op bezoek komt zou dan ook geen problemen mogen opleveren.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Liverpool won tien van zijn elf thuiswedstrijden met een doelpuntensaldo van 31-6
 • De laatste drie onderlinge confrontaties werden gewonnen door Liverpool
 • In zeven van zijn elf thuiswedstrijden stond Liverpool aan de rust op voorsprong
 • De laatste drie matchen van Leicester City eindigden in meer dan 2,5 goals
 • Vier van de laatste vijf matchen van Liverpool eindigden in meer dan 2,5 goals

Onze prognose: Liverpool trekt in zijn gekende stijl meteen ten aanval en gaat daardoor met een voorsprong de kleedkamers in bij het rustsignaal. Voorts is de kans groot dat er minstens 3 doelpunten zullen vallen tijdens dit treffen.

Onze wedtips:

Wedtip Liverpool - Leicester City (30-01-2019) (1)

Wedtip Liverpool - Leicester City (30-01-2019) (2)

Wedtip 5 & 6: Newcastle – Manchester City

Als Manchester City zijn titel van Engelse landkampioen wil voortzetten is er maar één optie: winnen, winnen en nog eens winnen. De jongens van Pep Guardiola mogen absoluut geen steek meer laten vallen en zullen dat volgens ons ook niet doen op bezoek bij degradatiekandidaat Newcastle.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Manchester City is de derde beste uitploeg in de Premier League
 • Newcastle is de derde slechtste thuisploeg in de Premier League
 • In vijf van zijn laatste zeven uitmatchen stond City aan de rust op voorsprong
 • De laatste drie matchen van Newcastle eindigden in meer dan 2,5 goals
 • De laatste zeven matchen van City eindigden in meer dan 2,5 goals

Onze prognose: City beschikt met 62 gemaakte doelpunten over de beste aanval in de Premier League en zal die status ook in het St. James’ Park opnieuw waarmaken. Wij verwachten dan ook een ruime en doelpuntrijke overwinning voor de bezoekers, waarbij er na 45 minuten voetbal al een voorsprong op het scorebord staat.

Onze wedtips:

Wedtip Newcastle - Manchester City (29-01-2019) (1)

Wedtip Newcastle - Manchester City (29-01-2019) (2)

Wedtips Premier League 21 tot 23 december 2018

Veel tijd om te genieten van de laatste dagen van het jaar is er in de Premier League naar goede gewoonte niet bij. Blijft leider Liverpool ook ongeslagen op bezoek bij positieve verrassing Wolverhampton? Speelt Manchester City laagvlieger Crystal Palace aan gruzelementen? Hoe verwerkt Manchester United het ontslag van José Mourinho? En wint Tottenham nóg maar eens een uitmatch? Voetbalgok geeft je zijn visie in de vorm van acht wedtips.

Wedtip 1 & 2: Wolverhampton – Liverpool

Wolverhampton is als Premier League-promovendus één van de revelaties van het seizoen. Vooral in eigen huis maakten de Wolves al meermaals indruk. Zo hielden ze in het begin van het seizoen Manchester City op 1-1 en smeerden ze begin deze maand Chelsea zijn tweede nederlaag van het seizoen aan. Hoewel Liverpool tot dusver outstanding is, verwachten wij vrijdag hoe dan ook een lastige avond voor The Reds.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Wolverhampton verloor slechts drie van zijn negen thuiswedstrijden
 • Liverpool verloor dit seizoen nog geen enkele keer
 • Wolverhampton scoort gemiddeld 1,33 keer per thuiswedstrijd
 • Liverpool scoort gemiddeld 2,11 keer per uitwedstrijd

Onze prognose: Wolverhampton is met 9 op 9 in vorm en voetbalt ook tegen Liverpool vanuit een goed blok. Daarmee willen we niet gezegd hebben dat de ploeg van Jürgen Klopp per definitie de boot in zal gaan, al houden we daar wel rekening mee. Om die reden kiezen we voor een Europese handicap (+2) op Wolverhampton. Als de thuisploeg wint of gelijkspeelt en zelfs bij een kleine overwinning van Liverpool is onze weddenschap dus correct. Voorts voorspellen we een wedstrijd waarin beide ploegen de weg naar doel zullen vinden.

Onze wedtips:

Wedtip Wolverhampton - Liverpool (21-12-2018) (1)

Wedtip Wolverhampton - Liverpool (21-12-2018) (2)

Wedtip 3 & 4: Manchester City – Crystal Palace

Manchester City is net als Liverpool aan een geweldig seizoen bezig. In eigen huis tegen laagvlieger Crystal Palace is het dan ook niet de vraag óf The Citizens zullen winnen, maar wel met hoeveel…

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Manchester City won zijn negen thuiswedstrijden, waarvan acht met 2 goals verschil of meer
 • Crystal Palace verloor vijf van zijn laatste zes uitwedstrijden
 • Manchester City stond bij zeven van zijn negen thuiswedstrijden al voor aan de rust

Onze prognose: wij zijn ervan overtuigd dat we zaterdag opnieuw ons telraam mogen bovenhalen in het Etihad Stadium. Het kwaliteitsverschil tussen City en Palace is simpelweg té groot. Na 45 minuten voetballen voorspellen we dan ook een voorsprong voor de thuisploeg en daarnaast een resem doelpunten voor Pep Guardiola & co.

Onze wedtips:

Wedtip Manchester City - Crystal Palace (22-12-2018) (1)

Wedtip Manchester City - Crystal Palace (22-12-2018) (2)

Wedtip 5 & 6: Cardiff City – Manchester United

Het zat er al langer aan te komen, maar de kansloze 3-1 nederlaag tegen Liverpool bleek de druppel voor José Mourinho. Desondanks verwachten wij meteen na het ontslag van The Special One niet meteen beterschap bij de ploeg van Romelu Lukaku, Marouane Fellaini en Andreas Pereira.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Cardiff City won vier van zijn laatste vijf thuiswedstrijden
 • Manchester United kon maar één van zijn laatste zes uitwedstrijden winnen
 • In thuismatchen van Cardiff City vallen er gemiddeld 3 doelpunten
 • In uitmatchen van Manchester United vallen er gemiddeld 3,67 doelpunten

Onze prognose: Manchester United blijft in hetzelfde bedje ziek en kan ook op bezoek bij promovendus Cardiff City geen driepunter laten optekenen. Voorts staan beide ploegen garant voor doelpuntrijke matchen en zou de brilscore bij het rustsignaal dus zeker al weggeveegd moeten zijn.

Onze wedtips:

Wedtip Cardiff City - Manchester United (22-12-2018) (1)

Wedtip Cardiff City - Manchester United (22-12-2018) (2)

Wedtip 7 & 8: Everton – Tottenham

Tottenham staat na zeventien speeldagen in de Premier League op een knappe derde plaats. Nochtans werkten de Spurs dit seizoen al tien uitwedstrijden af. Ook zondag speelt de ploeg van Mauricio Pochettino buitenshuis. Het wisselvallige Everton zou echter weinig tot geen problemen mogen opleveren voor de nummer drie in het klassement.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Tottenham won acht van zijn tien uitwedstrijden
 • Everton won slechts één van zijn laatste zes wedstrijden
 • Tottenham won de laatste drie onderlinge confrontaties

Onze prognose: Tottenham bewijst zijn sterke uitreputatie door de volle buit te nemen in Goodison Park. Wij verwachten dat ene Harry Kane daarbij nog eens aan het kanon zal staan. De Engelse spits is elk seizoen opnieuw een garantie op goals en bij een eventuele elfmeter neemt hij sowieso zijn verantwoordelijkheid.

Onze wedtips:

Wedtip Everton - Tottenham (23-12-2018) (1)

Wedtip Everton - Tottenham (23-12-2018) (2)

Wedtips Premier League 23 tot 25 november 2018

De Engelse nationale ploeg heeft zich afgelopen zondag in extremis weten te plaatsen voor een plekje bij de Final Four van de Nations League, maar veel tijd om na te genieten is er niet voor de spelers die actief zijn in de Premier League. Speelt Manchester City ook West Ham United aan flarden? Wat vermag Chelsea op bezoek bij Tottenham? En kunnen Manchester United en Liverpool hun favorietenrol waarmaken? Dat en nog veel meer in onderstaande voorbeschouwing op de dertiende speeldag in de Engelse voetbalcompetitie.

Wedtip 1 & 2: West Ham United – Manchester City

Landskampioen Manchester City is ook dit seizoen de ploeg die tot dusver het meeste indruk maakt. Met 32 op 36 en een doelpuntensaldo van +31 spreken de cijfers voor zich. West Ham United heeft zich langzaamaan uit de kelder van het klassement gespeeld, maar desondanks verwachten wij geen problemen voor Pep Guardiola en de zijnen.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Manchester City vindt gemiddeld 3 keer de weg naar doel per match
 • West Ham United slikt gemiddeld 1,5 goal per wedstrijd
 • Manchester City won 4 van de laatste 5 onderlinge confrontaties
 • Tijdens de laatste 5 onderlinge duels vielen er gemiddeld 4 goals per match

Onze prognose: Manchester City gaat door op zijn elan en hakt ook West Ham United in de pan. Met de 3-way of Europese handicap Manchester City (-1) is onze weddenschap winnend als The Citizens met minstens twee doelpunten verschil winnenGezien de onderlinge confrontaties uit het verleden verwachten we namelijk een doelpuntenfestijn.

Onze wedtips:

Wedtip West Ham United - Manchester City (24-11-2018) (1)

Wedtip West Ham United - Manchester City (24-11-2018) (2)

Wedtip 3 & 4: Tottenham – Chelsea

Sinds trainer Maurizio Sarri is neergestreken bij Chelsea zien we opnieuw de allerbeste Eden Hazard. The Blues zijn na 12 wedstrijden nog altijd ongeslagen in de Premier League en moeten enkel Manchester City en Liverpool laten voorgaan in het klassement. Het Tottenham van Mauricio Pochettino brengt bij wijlen goed voetbal op de mat, maar in de echte toppers durven de Spurs al eens een steek laten vallen.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Tottenham verloor dit seizoen al 3 matchen, Chelsea nog geen enkele
 • Chelsea is zelfs al 19 wedstrijden op rij ongeslagen
 • Tottenham scoorde in 3 van zijn 4 thuismatchen met een gemiddelde van 1,25 goals per match
 • Chelsea scoorde in 4 van zijn 5 uitmatchen met een gemiddelde van 2,4 goals per match

Onze prognose: Wij verwachten dat Chelsea ook op Wembley niet tegen zijn eerste nederlaag van het seizoen aanloopt. We kiezen voor een 3-way of Europese handicap Chelsea (+1) waarbij onze weddenschap winnend is als Hazard & co niet verliezen op bezoek bij Tottenham. Daarnaast zien we beide ploegen wel minstens één keer de weg naar doel vinden.

Onze wedtips:

Wedtip Tottenham - Chelsea (24-11-2018) (1)

Wedtip Tottenham - Chelsea (24-11-2018) (2)

Wedtip 5 & 6: combinatie weddenschappen

Last but not least hebben we nog twee verdubbelaars in de vorm van een combinatie weddenschap voor je in petto. In onderstaand overzicht nemen we Manchester United – Crystal Palace, Everton – Cardiff City, Watford – Liverpool en Brighton – Leicester City onder de loep.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Crystal Palace verloor 4 van zijn 6 uitwedstrijden, enkel tegen laagvliegers Fulham en Huddersfield werd er gewonnen
 • Cardiff City kon nog maar één puntje pakken op verplaatsing in 5 uitmatchen, tegen voorlaatste in de stand Huddersfield
 • Liverpool liet tot dusver enkel tegen de toppers punten liggen: 9 overwinningen en een gelijkspel tegen Chelsea, City en Arsenal
 • Brighton verloor slechts één van zijn 5 thuismatchen, tegen Tottenham met 1-2

Onze prognoses: Manchester United houdt de punten thuis tegen Crystal Palace. Everton doet hetzelfde tegen Cardiff City. Liverpool pakt een driepunter op bezoek bij Watford en Brighton verliest thuis niet van Leicester City.

Onze wedtips:

Wedtip met Manchester United - Crystal Palace en Everton - Cardiff City (24-11-2018)

Wedtip met Watford - Liverpool en Brighton - Leicester City (24-11-2018)

Reactie plaatsen