Wedtips Proximus League: KVM voor 10/10 en mooie odds voor favorieten
Wedtips Proximus League: KVM voor 10 op 10 en mooie odds voor favorieten in eigen huis
23 november 2018 

Wedtips Proximus League: KVM voor 10 op 10 en mooie odds voor favorieten in eigen huis

Voor KV Mechelen is het nog altijd bang afwachten wat de club straks te wachten staat in het kader van het onderzoek ‘Propere Handen’, maar de tweede periode gaat onherroepelijk voort in de Proximus League. Behaalt KVM zijn tiende zege op rij? En kunnen Union en Beerschot-Wilrijk voortbouwen op hun goeie thuisreputatie?

Wedtip 1 & 2: KV Mechelen gaat voor 10 op 10

Sinds Wouter Vrancken de ontslagen Dennis van Wijk heeft opgevolgd bij KV Mechelen loopt het als een speer voor MalinwaDe Kakkers wonnen de eerste periodetitel en zijn nu vastberaden om het promotieduel naar 1A overbodig te maken. Op bezoek bij het geplaagde Roeselare zou een 6 op 6 geen probleem mogen vormen.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • KV Mechelen won zijn laatste 9 wedstrijden
 • KV Mechelen scoorde daarin 25 keer en kreeg slechts 3 doelpunten tegen
 • Roeselare verloor zijn laatste 5 wedstrijden
 • De laatste 8 matchen van KV Mechelen waren over 2,5 goals
 • De laatste 3 matchen van Roeselare waren over 2,5 goals

Onze prognose: KV Mechelen blijft de extrasportieve zorgen van zich afspelen en gaat ook op Schiervelde met de drie punten aan de haal. Gezien de statistieken zullen er volgens ons ook minstens 3 doelpunten vallen, zeker als je weet hoe makkelijk Roeselare goals slikt. Nieuwe klanten kunnen bij Ladbrokes genieten van een €20 voucher zónder storting om deze weddenschap(pen) te plaatsen. Klik hiervoor op de blauwe link onder “onze wedtips”.

Onze wedtips:

Wedtip Roeselare - KV Mechelen (23-11-2018) (1)

Wedtip Roeselare - KV Mechelen (23-11-2018) (2)

Wedtip 3 & 4: Union on a mission

Union Sint-Gillis heeft lang meegestreden voor de eerste periodetitel, maar KV Mechelen bleek finaal te sterk. Bijgevolg willen les Unionistes er alles aan doen om met de tweede periodetitel aan de haal te gaan en dus is een thuiszege tegen het geplaagde Westerlo van Bob Peeters een must.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Union won 7 van zijn laatste 10 wedstrijden
 • Westerlo verloor 7 van zijn laatste 10 wedstrijden
 • Union scoorde gemiddeld 1,88 keer per match in zijn laatste 8 wedstrijden
 • Westerlo scoorde slechts één keer in zijn laatste 710 minuten voetbal

Onze prognose: Union heeft de laatste maanden een sterke thuisreputatie opgebouwd en zal daar een vervolg aan breien tegen Westerlo. Aangezien De Kemphanen enorm moeilijk de weg naar doel vinden, lijkt ons de kans ook groot dat de thuisploeg als eerste scoort. Nieuwe klanten kunnen bij Ladbrokes genieten van een €20 voucher zónder storting om deze weddenschap(pen) te plaatsen. Klik hiervoor op de blauwe link onder “onze wedtips”.

Onze wedtips:

Wedtip Union - Westerlo (24-11-2018) (1)

Wedtip Union - Westerlo (24-11-2018) (2)

Wedtip 5 & 6: een gedreven Stijn Vreven

Beerschot-Wilrijk deed net als Union een gooi naar de eerste periodetitel, maar moest eveneens zijn meerdere erkennen in KV Mechelen. Maar wie Stijn Vreven kent, weet dat opgeven niet in zijn woordenboek staat. Thuis tegen Oud-Heverlee Leuven mogen de Kielse Ratten alvast geen steek laten vallen.

De opvallendste wedstrijdstatistieken:

 • Beerschot won 5 van zijn laatste 6 thuismatchen
 • OHL verloor 3 van zijn laatste 5 uitmatchen
 • Beerschot scoorde in al zijn thuismatchen minstens één keer
 • OHL scoorde in 6 van zijn 7 uitmatchen minstens één keer

Onze prognose: Met de steun van zo’n 6.000 thuisfans is het voor elke tegenstander moeilijk voetballen op ’t Kiel. Wij verwachten alvast dat Beerschot ook OHL puntenloos huiswaarts stuurt. Voorts is het een feit dat beide ploegen quasi altijd minstens één doelpunt tegen de touwen prikken. Nieuwe klanten kunnen bij Ladbrokes genieten van een €20 voucher zónder storting om deze weddenschap(pen) te plaatsen. Klik hiervoor op de blauwe link onder “onze wedtips”.

Onze wedtips:

Wedtip Beerschot-Wilrijk - Oud-Heverlee Leuven (25-11-2018) (1)

 

Wedtip Beerschot-Wilrijk - Oud-Heverlee Leuven (25-11-2018) (2)

Reactie plaatsen