Winstgevend gokken op voetbal
arrow_drop_up arrow_drop_down
Winstgevende voetbalwedder

Maak van jezelf een winstgevende voetbalwedder

Steven van Voetbalgok

Een kleine moeite met grote gevolgen

Noteringen, odds, quoteringen,... Hoe je 't ook wil noemen, het is belangrijk om te weten dat prijzen bij bookmakers kunnen verschillen. Het komt uiteraard wel eens voor dat een notering bij bookmaker X en Y identiek hetzelfde is, maar vaak zullen ze ook van elkaar afwijken. En daar moet jij je voordeel mee doen!

Stel Club Brugge speelt op bezoek bij KV Oostende. Jij denkt dat Blauw-Zwart de match zal winnen en ziet dat Unibet hiervoor een odd aanbiedt van 2.00. Bij Ladbrokes krijg je echter 2,15 keer je inzet voor een Brugse zege. Een inzet van 10 euro levert in dit voorbeeld met andere woorden 1,50 euro meer op bij Ladbrokes (uitbetaling van 21,50 euro) dan bij Unibet (uibetaling van 20 euro). 

Een te verwaarlozen bedrag, hoor ik je luidop denken. Ik begrijp je, dat heb ik zelf namelijk ook lang gedacht. Maar op langere termijn en zéker bij hogere inzetten gaat het om veel extra centen. Als je met het aangehaalde voorbeeld in gedachte elke maand zo'n 25 weddenschappen plaatst, dan gaat het op jaarbasis over €450 die je laat liggen. Iemand die elke keer 100 euro inzet zou zichzelf dus zomaar even €4500 door de neus boren.

Nog niet helemaal overtuigd? Ik maak graag de vergelijking met prijzen in winkels. Stel je wil het spelletje FIFA kopen en je hebt de keuze tussen 3 winkels die exact even ver wandelen zijn. In winkel X kost het spel €50, in winkel Y €55 en in winkel Z €60. Dan zou je toch wel gek zijn om niet naar winkel X te gaan? Dat vindt iedereen doodnormaal, maar bij bookmakers blijven velen trouw aan één aanbieder van weddenschappen, waardoor ze dus al eens in winkel Y of Z belanden...

Zorg dus dat je een account hebt bij meerdere betrouwbare bookmakers (wij helpen je zodadelijk op weg) en vergelijk de quoteringen waarop je wil inzetten. Misschien vind je wedmakelaar X of Y net iets leuker om mee te werken, maar vergeet niet dat het je aan het eind van de rit geld kost als je de hoogste odd zomaar laat schieten. 

Steven van Voetbalgok

Wees geen dief van je eigen portefeuille

Een tweede belangrijk eigenschap van een winstgevende voetbalgokker is dat hij de kansen die hij ziet ook effectief grijpt. In de wereld van voetbalweddenschappen heeft quasi elke bookmaker een zogenaamde eerste stortingsbonus. Vaak is die erg aantrekkelijk, omdat bookies maar al te goed weten dat nog geen 5% van alle spelers deze optimaal benut. Iemand die voor de eerste keer een online weddenschap wil plaatsen is immers al snel geneigd om eerst een kleine storting te doen. Begrijpelijk, maar vergeet niet dat je op die manier een pak bonusgeld laat liggen. Bovendien is een eerste stortingsbonus eenmalig en komt deze dus nooit meer terug.


De eerste stortingsbonus bestaat in de meeste gevallen uit een percentage en een maximumbedrag. Bijvoorbeeld: "ontvang 200% tot €100" oftewel: "stort €50 en speel met €150". Het spreekt hierbij voor zich dat iemand die pakweg €10 stort en dus €30 op zijn account krijgt een bonusbedrag van €80 laat liggen ten opzichte van iemand die de eerste stortingsbonus wél optimaal benut. Uiteraard moet je erin slagen om de bonus vrij te spelen, maar dat is nu eenmaal aantrekkelijker als je er ook effectief iets aan kan verdienen...

Wie goed heeft opgelet, begrijpt dus dat het van essentieel belang is om bij meerdere bookmakers een account aan te maken om enerzijds je winst te maximaliseren via de hoogste notering en anderzijds om extra centen binnen te halen met eerste stortingsbonussen.


Maar wat zijn nu goede en betrouwbare bookmakers in België die uitblinken met hun noteringen en/of hun eerste stortingsbonus? Voetbalgok heeft dankzij zijn jarenlange ervaring een goed beeld van de Belgische gokwereld en helpt je via onderstaand lijstje graag op weg naar succes! 

Een ideale mix voor sterke quoteringen & bonussen

Voetbalwedden bij Ladbrokes

Ladbrokes

 • Eerste stortingsbonus van 200% tot 100 euro
  In klare taal: stort €50 en speel met €150
 • De strafste eerste stortingsbonus op de Belgische markt
 • Elke week verhoogde noteringen via Oh My Odds
 • Live chat
 • Voetbalwedden bij Unibet

  Unibet

  • Eerste stortingsbonus van 200% tot 80 euro
   In klare taal: stort €40 en speel met €120
  • Kwalitatieve livestream van alle matchen in de Jupiler Pro League & Proximus League
  • Razendsnelle uitbetaling van je weddenschappen
  • Uitgebreid aanbod
 • Voetbalwedden bij Betfirst

  Betfirst

  • Eerste stortingsbonus van 100% tot 200 euro
   In klare taal: stort €200 en speel met €400
  • Bekijk La Liga, Ligue 1, Serie A, FA Cup en de Bundesliga via Betfirst TV

  • Elke week een jackpot van €100.000 te winnen met Prono Foot
  • Interessante odds via Lucky Boost
 • Voetbalwedden bij Bet777

  Bet777

  • Eerste stortingsbonus van 50% tot 150 euro
   In klare taal: stort €300 en speel met €450
  • Vraag je eigen weddenschap aan via Bets On Demand (enkel op mobiel)

  • Elke week een jackpot van €25.000 te winnen met Super 777
  • Sterk aanbod van live weddenschappen
 • 100% legaal

  Voetbalgok bericht enkel en alleen over legale Belgische bookmakers die een vergunning verkregen hebben bij de Belgische Kansspelcommissie. Hierdoor ben je er als speler zeker van dat je in een gecontroleerde en eerlijke omgeving kunt wedden op voetbal. Tot slot weet je zo meteen ook met zekerheid dat eventuele winsten correct uitbetaald zullen worden op je rekening.

  Legale bookmakers in België